25 PRIMJERA

Najbolje ideje za tuširanje na otvorenom

 

Ništa nas po ljeti ne može toliko relaksirati kao tuširanje na otvorenom. Bez obzira da li imate bazen ili ne, tuš na otvorenom je detalj koji će svaku terasu ili vrt učiniti poželjnim mjestom, a vas osvježiti. Kako dizajnirati vanjski tuš da bude elegantan i cool ovisi o stilu uređenja vaše okućnice i stilu uređenja i materijala koji preferirate. Možete ga izraditi od kamena, šljunka, drva ili betona. U nastavku vam donosimo naš odabir najboljih oaza za tuširanje na otvorenom, koje će ritual tuširanja pretvoriti u pravo spa iskustvo.

Drvo

Drvo je bezvremenski materijal koji najviše koristimo za uređenje doma, a može biti izvrsna ideja za stvaranje toplog ugođaja za vaš tuš na otvorenom. Obucite cijeli tuš drvom po vašem izboru i u boji koju volite. Također, možete koristiti letvice ili drvene ploče, i nikako nemojte zaboraviti posaditi cvijeće i zelenilo oko vašeg tuša kako biste stvorili pravi spa ugođaj.

Beton

Beton je vrlo izdržljiv materijal koji je savršen za uporabu na otvorenom. Beton ima nekoliko nijansi koje možete izabrati, a dobro izgleda u kombinaciji s kamenjem, kamenom, drvetom i metalom. Pokrijte cijeli vanjski tuš s betonom i posadite stabla i zelenilo za živahni osjećaj. Napravite kontrastni izgled s tamnoplavom bojom i kremastim betonskim zidom plus drvenim podom. Betonska platforma i ploča u kombinaciji s drvom izvrsno će izgledati u suvremenom okruženju.

Kamen

Kamen je također vrlo izdržljiv materijal i stvara rustikalni osjećaj u prostoru. Presvucite cijeli prostor s njim ili odaberite samo par zidova. Kamen također možete kombinirati s drvom. Također, možete napraviti prozor u kamenu kako biste mogli uživati u pogledu. Ne zaboravite postaviti posaditi ili posaditi biljke u zemlju kako biste oživjeli svoj vanjski tuš. Sretno!

Izvor: digsdigs

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2023 03:12