SHOPPING TIME!

Najbolje internet trgovine koje dostavljaju i u Hrvatsku

Internet je preuzeo sve aspekte našeg života, pa tako i svijet interijera

Brojne trgovine u kojima smo kupovali otvorile su i svoje web inačice, dok neki web shopovi niti nemaju fizičke dućane. Za vas smo odabrali pet genijalnih svjetskih web shopova koji imaju shipping u Hrvatsku, a na kojima možete pronaći neočekivane komade za svoj dom kakvi se rijetko pronalaze u domaćim trgovinama.

1. Finnish Design Shop

Klasičan site s nordijskim dizajnerskim predmetima. Ovdje ste sigurni da kupujete kvalitetne, originalne i dizajnirane predmete. Zanimljivo je da vam uz svaki odabrani predmet na dnu stranice piše kratka biografija dizajnera. Besplatan shipping za kupnju veću od 150 eura mogao bi biti dodatni motiv. Bacite oko i na rubriku “outlet” gdje se znaju naći dizajnerski klasici po sjajnim cijenama.

2. H&M Home

Svima dobro poznat švedski brend odjeće ima i svoj brend proizvoda za dom u koji ćete se zaljubiti na prvu. Cijene su pristupačne, a izbor zaista šarolik. U Hrvatsku dostavljaju za 7 - 10 radnih dana, a česti su i promotivni popusti.

3. Desenio

Iako specijaliziran isključivo za zidnu umjetnost i postere, ovaj finski web shop oborio nas je s nogu. Posteri su ručno birani, a izbor okvira je neiscrpan. Stranica ima zanimljivu kategoriju “perfect pair” gdje vam nude prijedloge savršenog sparivanja postera. Za Hrvatsku je dostava od 4 do 9 dana, a besplatni shipping je za narudžbe iznad 45 dolara. Inače je cijena shippinga 4,49 dolara.

4. Urban Outfitters

Iako na ovom web shopu ima svega, od odjeće do CD-a, proizvodi za dom su im jednostavno pregenijalni. Kad jednom uđete na ovu stranicu i krenete u istraživanje, sigurni smo da ćete premašiti iznos od 50 dolara koji vam garantira besplatan shipping i povrate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. travanj 2024 17:48