Jednostavne, elegantne i povoljne

Najbolje police za kuhinje iz Ikee

 

Jednostavne i elegantne police na zidu uvijek su lijep prizor u kuhinji, osobito ako na njih možete smjestiti sve kuhinjske stvarčice koje želite uvijek imati u vidnom polju. Bez obzira da li želite istaknuti svoju lijepu kolekciju keramičkih tanjura ili ste u potrazi za ozbiljnom policom na koju ćete smjestiti sve svoje kuharice, posude i posuđe, Ikea ima rješenje za sve. I iako u svom asortimanu imaju veliki izbor kuhinjskih polica mi vam danas donosimo naš izbor omiljenih polica, koje su financijski prihvatljive, ali i odlično izgledaju.

IVAR polica, 514,60 kn

Ova čvrsta polica izrađena je od bora i ima dosta prostora za boce te podesive police ispod.

ALGOT zidne police, 35 dolara

Smještena na elegantnoj metalnoj stazi, ova zidna jedinica može primiti onoliko polica koliko vam je potrebno. Omogućuje van da kreirate vlastite kombinacije polica, ladica i elementa za organizaciju i za odlaganje. Idealna je za ostavu.

FALSTERBO zidna polica, 599 kn

S ovom svestranom jedinicom koja ima otvorene police, ladice i kuke, možete se poigrati i izraditi konfiguraciju koja će vam najviše odgovarati.

BOTKYRKA zidna polica, 199 kn

Koristite ovu zidnu policu kako biste stvorili šik galeriju za svoje omiljene zdjele ili impresivnu zbirku začina.

HYLLIS polica 79,90 kn

Osim što ju možete koristiti u interijeru i eksterijeru, pocinčana je i idealna za sve koji žive u unajmljenom stanu ili studente. Ona je jednostavna, izdržljiva i jeftinija od svakog izlaska.

VARDE zidna polica, 40 eura

Ako razmišljate o otvorenim policama s ovom ne možete pogriješiti. Sastoji se od dvije police, plus kuke za vješanje šalica za kavu. Nećete vjerovati koliko stvari možete pohraniti na ovoj stvarčici.

MULIG polica, 479 kn

Ova je samostalna jedinica u stvari namijenjena za kupaonicu, što je zapravo čini idealnom i za kuhinju. Otporna je na različite mrlje, ali i na vlagu. Plus, uz nju dolaze i četiri kuke za držanje pregača, ručnika i raznih kuhinjskih pomagala.

DYNAN police s ormarićem, 436 kn

Sklonite nereda iza vrata i stavite najdraže posuđe (ili samo one stvari koje najviše koristite) na otvorene police. Ova jedinica za pohranu izrađena je od čelika i izuzetno je izdržljiva.

KALLAX ormar, 349 kn

Ikein klasik savršen je ako imate veliku zbirku kuharica ili boce vina koje želite pokazati.

LACK zidna polica, 34,90 kn

Još jedan Ikein klasik. Ova minimalistički polica zahvaljujući skrivenom sistemu montiranja izgleda kao da pluta na zidu. Opravdano je stekla veliku popularnost i potakla kreativce diljem svijeta da se pozabave njenim izgledom i primjenom.

VEZANI ČLANAK - IKEINE LACK POLICE Donosimo 37 ideja kako sve koristiti ove elegantne police!

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. ožujak 2024 07:38