BOJE KOJE ĆE POTRAJATI

Najljepše boje za osvježiti zidove u dječjoj sobi

Boje koje naši mališani neće tako brzo prerasti.

Prilikom uređenja dječjih soba često se može dogoditi da se previše zanesemo i odaberemo boju, tapete ili dekoracije za zidove koje će našim mališanima dosaditi čim malo porastu. Stoga vam donosimo popis nekih "neutralnijih" boja koje neće tako skoro dosaditi jer su puno zahvalnije za dekoriranje od nekih jarkih boja ili posebnih tapeta s dječjim uzorcima.

Svijetlo ružičasta

Možete se odlučiti za decentnu nijansu ružičaste na kojoj ćete s vremenom samo mijenjati dekoracije. Možete je osvježavati naljepnicama za zid koje se mogu skinuti bez posljedica ili galerijom okvira u kojima ćete s godinama mijenjati fotografije.

Tamnija nijansa bijele

Ili "prljavo bijela". Ova nijansa bijele ima u sebi dodatnu toplinu i ne djeluje previše "sterilno" kao obična svijetla bijela boja. Ova je boja najzahvalnija za mijenjanje stilova uređenja sobe koja će se možda događati tijekom godina.

Svijetla nijansa pastelne žute boje

Ova boja dokazano podiže raspoloženje, stoga je to jedan od razloga za odlučiti se za nju. Odlično se kombinira s bijelim namještajem, a trenutno je jedna od najomiljenijih među milenijalcima.

Zelena boja

Svijetle nijanse zelene boje djeluju umirujuće na osobu i stvaraju opuštajuću atmosferu u prostoriji. Stoga je dobar odabir za vašeg školarca koji bi mogao ponekad biti pod stresom.

Boja za školsku ploču

Vaši će mališani sigurno u svakoj fazi života pronaći način da iskoriste zid obojen bojom za školsku ploču.

Svijetlo plava

Također boja koja djeluje smirujuće i opuštajuće, a zahvalna je za uređenje interijera, postavljanje polica s mnogo detalja i stvaranje galerije slika na zidu.

Izvor: housebeautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 18:27