BUNDEVE, LIŠĆE I PŠENICA

Najljepše jesenske dekoracije za vaš stol

 

Neovisno volite li organizirati velika druženja ili ne, vaš blagovaonski stol centar je zbivanja u vašem domu barem jednom tjedno, ako ne i češće. U ovom jesenskom periodu, kada je vrijeme sve tmurnije i sve nam je manje privlačno provoditi sate na otvorenom, posebno nam je stalo da naš dom zablista i pršti predivnim bojama jeseni. Jedan od odličnih načina kako unijeti malo veselja u prostor predstavlja postavljanje raskošnog jesenskog aranžmana na naš blagovaonski stol čime u tren oka možemo prostor učiniti posebnim. Sve što treba jest dati svojoj mašti na volju kako bismo stvorili divan ukras koji će oduševljavati sve ukućane. U nastavku pogledajte deset genijalnih ideja kako ukrasiti stol na kreativan i lijep način!

Male bundeve izdubite kako biste u njih mogli umetnuti svoje najdraže jesenje cvijeće te ih grupirajte na svom stolu za upečatljiv dekorativni detalj.

Imate stablo jabuke koje je bogato rodilo i ne znate više što učiniti sa svim plodovima? Iskoristite ih umjesto držača za svijeće! Izdubite jabuke i u nastale utore smjestite mirisne lučice. Rasporedite ih duž svog stola kao šarmantan ukras.

Imate u kući nekoliko starih svijećnjaka koji skupljaju prašinu u vašem ormariću? Iskoristite ih kao postolje za male bundeve! Obojite bundeve po želji te postavite u sredinu svog stola za upečatljiv dojam.

Zamijenite svježe cvijeće osušenom pšenicom! Svojim efektnim izgledom stabljike pšenice svakako će privlačiti pozornost promatrača, pogotovo ako ih dodatno ukrasite šarenim koncem.

Ako ste se sjetili posušiti predivne ljetne cvjetove hortenzije sada je savršeni trenutak da ih iskoristite. Stilizirajte jesenske bundeve s ljetnim cvijećem za atraktivan ukras!

Svoj jesenski ukras možete grupirati na drvenom pladnju na koji ćete smjestiti jednostavnu prozirnu vazu u koju ćete utaknuti jesenske grane pune raznobojnog lišća. Okružite vazu malim bundevama i lijepim otpalim listovima.

Organizirate li jesensku zabavu i u potrazi ste za lijepim ukrasom za svoj stol, ne morate tražiti dalje! Napunite drvenu zdjelu japanskim jabukama divne narančaste boje, a svoj aranžman doradite sivkasto-zelenim lišćem i grančicama paskvice za wow efekt.

Rustikalni ukras za stol možete stvoriti za manje od pet minuta od jednostavne drvene daske na koju ćete poslagati male bundeve i dodatno ju ukrasiti kestenjem i žirovima.

Nemojte zaboraviti i na češere koji će unijeti teksturu u vaš aranžman. Ostali elementi neka vam budu mirisne svijeće koje ćete okružiti zelenim grančicama i narančaste mandarine za dozu boje.

Odrežite par razlistanih grana s raznobojnim lišćem i smjestite ih u duboki vrč na stolu bez previše stiliziranja. Ovaj će ukras predstavljati djelić neobuzdane prirode u vašem domu.

Izvor: Purewow

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. travanj 2024 15:50