INTERIJERI IZ SNOVA

Najljepše kuhinje na Instagramu koje će vas sigurno inspirirati na promjenu

 Instagram/@adirectcabinets
 

Osim samog stila uređenja prostora, kuhinja je bez sumnje jedna od onih mjesta u našem domu u kojem je jednako tako bitna i funkcionalnost te dostupnost prostora za dodatnu pohranu stvari. U slučaju da sami razmišljate o renoviranju svoje kuhinje ili možda tek useljavate u novi stan pa tražite inspiraciju za uređenje, na pravom ste mjestu. Naime, za vas smo na Instagramu pronašli najljepše kuhinjske interijere koji će vas osvojiti na prvi pogled.

Ovaj živahni dizajn u kuhinji zadržava fokus na vizualnom proširenju samog prostora i prirodnom svjetlu. Masivni stakleni prozori maksimalno povećavaju sunčevu svjetlost u prostoriji, dok postavljanje divnog kuhinjskog otoka omogućava potrebnu funkcionalnost.

Unatoč maloj kvadraturi u prostoru, ova kuhinja nimalo ne djeluje skučeno. Prvenstveno to može zahvaliti bijelim nijansama i kuhinjskim elementima svijetlim boja koje se savršeno uklapaju u postojeći stil uređenja, a ujedno i cijelu kuhinju čine vizualno prostranijom.

Kombinacija plave i zlatne boje u ovoj je kuhinji apsolutni pogodak! Naime, ova mornarska plava boja daje kuhinji određenu dozu sofisticiranosti i luksuza, dok zlatni elementi održavaju postojeći dizajn koherentnim.

Važnost zelenila u interijeru ne moramo više ni posebno naglašavati. Među bezbroj različitih vrsta ukrasnih biljaka danas nimalo nije teško pronaći onu pravu za svaki kutak u našem domu, a većina izvrsno funkcionira i kao divan dekorativni detalj u kuhinji.

Ovaj dizajn kuhinje nudi elegantan minimalizam i domaću toplinu u jednakoj mjeri. Naravno, stil uređenja prvenstveno je svjež, čist i bijel. Ali s obzirom na to da je blagovaonski stol izrazito prostran, a stolci izgledaju vrlo udobno - dizajneri su ovu prostoriju u domu učinili pravom oazom uživanja.

Otvorene police mogu se fantastično urediti i u potpunosti transformirati našu kuhinju. Osim toga, zahvaljujući njima sve nam je nadohvat ruke, a samim time i više pažnje posvećujemo urednom slaganju suđa, šalica i ostalih stvarčica koje svakodnevno koristimo u kuhinjskom prostoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:47