INSPIRACIJE KOJE MAME UZDAHE

Najljepše sive i bijele spavaće sobe koje su pravi hit na Instagramu!

 Instagram/@em_henderson
Možda vas upravo ove predivne spavaće sobe inspiriraju na promjenu!

Siva i bijela boja možda vam na prvu pomisao neće izgledati kao najuzbudljivija kombinacija nijansi, ali jedno je sigurno - zajedno izgledaju vrlo sofisticirano i elegantno. Ove spavaće sobe, uređene upravo u ovim ranije spomenutim bojama, naprosto oduzimaju dah! Za sve one koji favoriziraju minimalistički pristup dizajnu interijera, ova paleta boja pruža savršenu podlogu u bilo kojoj prostoriji u domu, bez obzira na to radi li se o dnevnom boravku, kuhinji, kupaonici ili, kao u ovom slučaju, spavaćoj sobi.

1. U ovoj neutralnoj spavaćoj sobi, čije uređenje potpisuje dizajnerica interijera Joyce Downing Pickens iz JDP Interiors studija, u središtu pozornosti nalazi se elegantno uzglavlje u sivoj boji. S obzirom na to da je krevet savršeno ukomponiran sa suvremenim stilom i detaljima, kao i paletom klasične bijele boje, u spavaćoj sobi prevladava bezvremenski osjećaj.

2. Kao što u ovoj spavaćoj sobi demonstrira dizajner interijera Brady Tolbert, boja masline odlično se slaže s hladnim sivim tonovima i toplim bijelim akcentima. Ovdje Tolbert na iznimno kreativan način kombinira baršunasto uzglavlje maslinastog okvira (koji je sam izradio) s maglovitim sivim pokrivačem te bijelim platnom.

3. Dobijte inspiraciju za uređenje spavaće sobe iz ove prostorije koju je dizajnirala Emily Henderson. Slojevima toniranih tekstura koje njeguju neutralni prostor koji je daleko od dosadnog, siva posteljina, prostirka od krem ​​boje, bijele zavjese sa nagibima, mat crni elementi te topli drveni podovi savršeno ispunjavaju neutralni prostor detaljima bogatih tekstura.

4. Ova siva i bijela spavaća soba čije uređenje potpisuje dizajnerica Emma Crowther Goodwin ostavlja bez daha na prvi pogled! Krevet je obložen betonskim privjescima, pružajući pritom bogat sloj teksture ovom, dotad vrlo neutralnom prostoru. Siva posteljina, lanene zavjese i namještaj od prirodnog drva dodatno doprinose opuštenoj, ali i dalje vrlo živahnoj estetici same spavaće sobe.

5. Dizajnerica Joyce Downing Pickens iz JDP Interiors studija obojila je zidove ove spavaće sobe plavo-sivom nijansom. Siva je doslovno 'prožeta' najmanjim dodirom svijetloplave boje koja u interijeru stvara određenu dubinu koju bijela boja jednostavno ne može.

6. Ova je minimalistička spavaća soba jednom rječju pravo arhitektonsko čudo! Njezino uređenje potpisuje dizajnerica Leanne Ford koja se prilikom renoviranja vodila taktikom 'manje je više'. U tome je, ako se barem nas pita, itekako uspjela. Odlučila se za divnu posteljinu od sive i bijele boje lana, u uvijek dobitnoj kombinaciji s drvenim stropovima i vratima.

Izvor: My Domaine.com

Foto: Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 20:59