PROFIL

NAJLJEPŠI ADVENTSKI ARANŽMANI OVOG BOŽIĆA DOLAZE IZ HRVATSKE Upoznajte Ivanu Jakopinec iz domaćeg brenda “Mia Jakopinec”

U sklopu njenog shopa kupci mogu pronaći vijence za vrata, kuglice, gnomove srećonoše, kape, adventske kutije...

Crtanje je oduvijek bilo moja strast, moj talent, a plesti sam naučila s pet godina, tako da sam imala dobar temelj za ono što je slijedilo, kaže nam Ivana Jakopinec, 33-godišnja kreativka koja stoji iza brenda imena “Mia Jakopinec”.

- Ime brenda zapravo je ime moje petogodišnje kćeri koja je moja najveća inspiracija - objašnjava nam.

Imam u ponudi puno kutija koje oblačim u pletivo, razne materijale, krzno i slično. Volim i orašare, a najomiljenija boja mi je srebrno roza. Ove godine, pak, imam puno narudžbi u crno-zlatnoj-crvenoj kombinaciji, kaže Ivana

HOBIJI

Ivana potpisuje, prema mišljenju mnogih, najljepše adventske aranžmane koji se trenutačno mogu pronaći na domaćem tržištu. U sklopu Mia Jakopinec Shopa kupci mogu pronaći i kupiti vijence za vrata, personalizirane čizmice za sv. Nikolu, zatim personalizirane kuglice za bor, gnomove srećonoše, odjevne setove te božićne kape, a osim božićnog asortimana, u sklopu shopa mogu se kupiti i zimske kape, šalovi, majice s tiskom, rođendanski setovi, krsni setovi, darovi za goste, darovi za kumove, krsne svijeće i košulje, darovi za babinje, krunice, grickalice, dječje cipelice i još mnogo toga, ovisno o događaju i prigodi.

- Mia Jakopinec Shop nastao je vrlo spontano. Dok sam bila na porodiljnom, imala sam vremena posvetiti se hobijima, počela sam oslikavati tenisice, majice, traperice... To se svidjelo mojim prijateljima, obitelji, susjedima, ljudima na društvenim mrežama pa sam se odlučila baviti time rekreativno. Nikad nisam mislila da će se to razviti u ozbiljan posao s punim radnim vremenom - govori nam Ivana.

Dodaje da njezini kupci najviše traže adventske kutije i orašare koji su trenutačno vrlo popularni. Ivana se dosjetila odlične ideje pa je odlučila spojiti te dvije stvari. Tako je nastao “must have” proizvod za ove blagdane - adventska kutija s orašarima. Njezine su adventske kutije različitih veličina, boja, tekstura, a puni ih svijećama, prirodnim i neprirodnim materijalima, kuglicama, a figura je orašar ili gnom.

Cijene božićnog asortimana: personalizirane kuglice su od 35 do 60 kn, gnomovi (4 komada) 120 kuna, kutije od 180 kuna...

PRIRODNO

Tu je i drugi, popularan proizvod u ove blagdane - aranžman za vrata koji paše uz adventsku kutiju. Ivana ga zove door box jer je riječ o polovici kutije koja je napunjena jednakim sadržajem kao i adventske kutije, samo bez svijeća.

- Imam u ponudi puno kutija koje oblačim u pletivo, razne materijale, krzno i slično. Osim adventskih kutija, u ponudi su standardni pleteni vijenci, a uz orašara i gnomovi - otkriva kreativka Ivana koja ističe da vodeća boja njezinih proizvoda ovisi uglavnom o želji kupaca, iako joj je najomiljenija srebrno roza. Ove godine, pak, otkriva, ima puno narudžbi u crno-zlatno-crvenoj kombinaciji. Što se tiče materijala, Ivana tumači da je ove godine sve usmjereno na prirodni izgled - dominiraju češeri, umjetne grane, žirevi...

VIZIJA

Cijene božićnog asortimana brenda Mia Jakopinec iznose: personalizirane kuglice od 35 do 60 kn, ovisno o veličini i količini, gnomovi (4 komada) 120 kuna, adventske kutije od 180 do 450 kn, door boxovi od 150 do 300 kn, personalizirane čizme 80 kn, odjevni setovi od 250 do 450 kn (veličine od 0 do XXL)...

- Oduvijek volim Božić jer je čaroban, volim šarenilo i svjetla, toplinu doma, božićne pjesme, miris kolača i toplih napitaka, volim tu magiju i mislim da još vjerujem u Djeda Božićnjaka - smije se Ivana kojoj je plan za budućnost razviti proizvodnju odjeće i obuće za bebe i djecu.

- To mi je cjelogodišnji asortiman pa tome dajem prednost. Viziju imam, samo da se poslože financije - poručuje.

Što sve nudi ovaj brend, možete pogledati na Facebook stranici @miajakopinec.

Foto: Biljana Blivajs/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 17:27