RADNI KUTAK KAO INSPIRACIJA

Najljepši kućni uredi na Instagramu koji će vas inspirirati

 Pixabay
Instagram je jedna od društvenih platformi na kojoj uvijek nailazimo na kul ideje, pa tako ni ovaj put nije bilo drugačije...

Zahvaljujući društvenim mrežama, a naročito Instagramu, danas imamo pogled u domove velikog broja blogera koji rade od kuće te na svojim profilima često prikazuju fotografije vlastitih kreativnih radnih kutaka. Ako ste i sami trenutno primorani raditi od kuće, ovi kućni uredi dobro će vam doći kao inspiracije za uređenje.

I nije bitno raspolažete li s cijelom odvojenom prostorijom za rad od kuće ili tek jednim dijelom neke druge već postojeće prostorije u domu, pametnim rasporedom te kreativnim rješenjima možete stvoriti idealan radni kutak. Da takav mali kutak može izgledati fenomenalno, dokazuju i primjeri koje smo pronašli na Instagramu. Za idealnu radnu atmosferu dovoljan je jedan stol, dobar stolac i sve ostalo je u detaljima.

Neke su blogerice kreativno uredila zid iznad stola koji i vama može poslužiti kao zanimljiva inspiracija. Ovdje si uistinu možete dati oduška te tako birati između umjetničkih slika, pluto ploča ili motivacijskih citati koji će vam bez sumnje potaknuti na rad.

Ni slučajno nemojte zanemariti moć sitnica koje vas vesele, a koje su savršena dekoracija u vašem radnom prostoru. U obzir dolazi aposlutno sve što vam padne na pamet i što vam se sviđa, od otvorenih 'ledbećih' polica, korisnih (pa nekad i beskorisnih ukrasnih detalja) poput suvenira, kvalitetne rasvjete, udobnih jastučića za sjedenje pa sve do dekorativnih sobnih biljaka. Osim što su divan dekoracijski detalj u prostoru, biljke također čiste zrak u prostoriji te potiču vašu produktivnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:01