INSPIRACIJE KOJE UNOSE DOZU LUKSUZA

Najljepši moderni kamini koji će se uklopiti u svaki interijer

 DigsDigs
Unesite dozu topline i luksuza u svoj dom!

Kamin je jedan od onih elemenata u našem domu koji bez sumnje odaje dojam skupog i luksuznog interijera. Osim što je njegova funkcija zagrijavanja prostorije nezanemariva, ne smijemo zaboraviti ni to da može biti savršena dekoracija u prostoru. Naime, apsolutno ništa ne može unijeti više ugode u prostor od predivnog kamina, ma kakav god stil uređenja prevladavao u vašem domu.

U ovim zimskim danima koji samo što nisu stigli, kamin u dnevnom boravku, hodniku ili pak spavaćoj sobi definitivno je davršen izbor. Zato smo danas za vas pronašli i izdvojili najljepše kamine u koje ćete se zaljubiti već na prvi pogled, a svojim se modernim dizajnom idealno uklapaju u svaki prostor i stil uređenja.

Dvostrani kamini

Kamini koji doslovni imaju dvije strane savršeni su za vizualno povezivanje dvije prostorije poput dnevnog boravka i kuhinje, odnosno blagovaonice. Osim što su zanimljivi, ovakvi modeli kamina idealni su za nešto veće kvadrature i otvorene tlocrte u domu.

Minimalistički kamini

inimalistički kamini također su jedna od fora ideja kako uljepšati vaš dom, a da pritom ne koristite previše detalja i suvišnih dekoracija. Ovakvi kamini idealni su za skandinavski stil uređenja jer je njihov moto: 'manje je više!'.

Stakleni kamini

Staklo je oduvijek jedan od motiva koji interijeru daju određenu dozu luksuza i glamura. Isto tako, staklo je materijal koji se savršeno uklapa u gotovo svaki stil unutarnjeg uređenja, bez obzira na to je li riječ o modernom, skandinavskom, minimalističkom ili rustikalnom stilu.

Izvor: DigsDigs.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2024 12:19