MODERNI MODELI

Najljepši okrugli stolići za dnevnu sobu koji će vas oduševiti

Stolić u dnevnom boravku neizostavan je dodatak u vašem domu, bilo da ga koristite kod ispijanja jutarnje kave ili samo za držanje daljinskog upravljača tijekom trajanja vaše omiljene serije

Bez obzira na to za što ga točno koristite, okrugli stolić za dnevni boravak trenutno je glavni hit u svijetu. Da bismo vas inspirirali da ga i sami nabavite, donosimo vam nekoliko fantastičnih i funkcionalnih modela.

Okrugli stolići za kavu s geometrijskom bazom oduševit će vas, ali i vaše goste. Dolaze u paru, a ovaj dinamičan duo lagano zakrivljenog stakla i tvrdih kutova izvrstan je za moderne interijere. Možete ih nabaviti ovdje.

Stol bijele boje sa geometrijskim metal bazom idealan je dodatak u vašem dnevnom boravku, pogotovo ako volite luksuz i eleganciju u jednom. Sa svojom geometrijskom metalnom bazom i elegantnim bijelim vrhom savršeno se uklapa u svaki stil uređenja, a možete ga kupiti na sljedećem linku.

Moderni okrugli stolić za kavu sa metalnom podlogom uklopit će se u svaki interijer i dnevnu sobu, bez obzira na stil uređenja. Ako tražite povoljnu i prihvatljivu opciju koja neće ukrasti središte pozornosti, onda je ovaj stolić idealan izbor za vas. U prodaji je dostupan i sa srebrnom podlogom, a isti možete nabaviti ovdje.

Ovaj moderni okrugli stolić dolazi u kombinaciji s manjom verzijom. Oba izgledaju glamurozno te se bez problema uklapaju u sve dizajnerske stilove i uređenja. Možete ih naručiti preko Amazona.

Ovaj okrugli stolić za kavu izvrstan je za domove koji trebaju uravnotežiti financijski dio s onim namjenskim. Model koji ima visoki kraj idealan je za domove sa znatiželjnim kućnim ljubimcima ili nestašnom djecom.

Napravljen je od mramora te je otporan na ogrebotine što je samo još jedan dodatni plus. Ako želite da ovaj zanimljivi stolić krasi upravo vašu dnevnu sobu, isti možete naručiti ovdje.

Foto: Home Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 00:37