MALO, PRAKTIČNO, KREATIVNO

Najljepši zidni radni stolovi za male interijere

Gdje smjestiti radni kutak ako živite u malo kvadrata? Imamo odgovor!

Radni kutak sve je potrebniji dio interijera, i to za sve generacije. Mnogo poslova se danas radi od doma, a osim toga, uvijek nešto planiramo, čitamo, istražujemo... Zar ne? Ako to ne rade u udobnosti svog kauča ili kreveta, sigurno vam je potreban jedan radni kutak koji će biti vaša mala oaza produktivnosti i kreativnosti. Čak i ako imate malo kvadrata, možete ga uklopiti u svoj prostor. Taj kutak može imati i više funkcija, kao što ćete vidjeti u nastavku. Može biti stol, a kada ga ne koristite pretvara se u običnu, malo nižu, policu na zidu. Također može biti u obliku ormarića, čija se vrata spuštaju, a tako spuštena imaju ulogu malog stola.

Osim toga, počinju školska i akademska godina. Možda je ovo idealna instalacija koja će napraviti u sobi školaraca više mjesta i učiniti tu prostoriju prozračnijom, a može biti i samo dodatak na već postojeći stol.

U nastavku vam donosimo genijalne ideje za inspiraciju. Ako ste vještiji s rukama ili imate nekog takvog oko sebe, to vam može biti pravi mali jesenski projekt.

Izvor: housebeautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 18:02