Hit 2022.

Najpoželjniji drveni stolac stigao u domaću trgovinu: Ergonomski i prenosiv, može li bolje?

Ležaljka

 Ypsi
Ovaj jedinstveni, inovativni dobro dizajnirani drveni stolac postao je jedan od najtraženijih u regiji. Evo zašto!

Ideja za Ypsi rodila se u hladu maslinika na južnoj strani otoka Iža. Uz osvježavajuće plavo-zeleno more, u vrućini ljetnog dana, uz ugodnu glazbu cvrčaka i zanimljivu knjigu, jedina neostvarena želja bilo je udobno sjedenje, prisjeća se autor Ypsi stolca te dodaje kako su naraštajima solkanski stolari, njegovi preci, prenosili svoje izvrsno znanje i ljubav prema drvu s koljena na koljeno i upravo je zato Ypsi plod tradicije i suvremenog dizajna, kojemu je teško odoljeti.

image

Set - stol + dvije stolice

Ypsi
image

Set - stol + dvije stolice

Ypsi

Vrhunska izvedba, toplina drveta i udobnost ergonomski dizajniranih letvica Ypsi liniju čine idealnom upravo za uživanje gdje god se nalazili. Nova kolekcija uključuje: Ypsi Maxi ležaljku, Ypsi Mini i Mini orah, stolicu s rukonaslonom i set za dvoje sa stolićem. No to nije sve. Glavna karakteristika Ypsi linije je njihovo jednostavno slaganje i sastavljane pa svoju omiljenu stolicu ili set možete uvijek imati pri ruci bez obzira da li idete na vikend putovanje ili tražite moderan i drugačiji set za svoju malu kuhinju ili balkon s Yipsi stolicama nemate brige. Kada ih ne koristite jednostavno ih složite i pospremite jer ne uzimaju puno mjesta.

image

Mini

Ypsi
image

Mini

Ypsi
image

Mini

Ypsi
image

Mini

Ypsi
image

Ypsi Mini

Ypsi

Ypsi mini, na primjer možete koristiti za meditaciju, sjedenje na stepenicama ispred kuće dok ispijate jutarnju kavu sa susjedima, na kamenoj klupi na terasi za hladnijeg vremena ili kada je klupa još mokra nakon kiše. Za druženje u prirodi, za piknik na travnjaku i za provođenje slobodnog poslijepodneva u parku. Svatko može imati svoje Ypsi trenutke i svoja Ypsi mjesta za uživanje.

image

Ležaljka

Ypsi
image

Ležaljka

Ypsi
image

Ležaljka

Ypsi

Razveselite sebe ili svoje najmilije ovog Božića ovim jedinstvenim, inovativnim drvenim dobro dizajniranim poklonom - Ipsy stolac za Ipsy mjesta i trenutke.

Ypsi kolekciju potražite u zagrebačkoj trgovini Modus Design Shop u Tkalčićevoj ulici 48 i web shopu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 09:59