POVRATAK U DJETINJSTVO

Najslađa kolekcija postera na svijetu napravljena je od žele bombona

 Desenio

Poznati skandinavski brend postera Desenio ima novu kolekciju čiji su motivi koja u potpunosti napravljeni od slatkiša - točnije od jelly beansa, malih šećernih bombona u obliku zrna graha s mekim omotačem i gustim gelastim punjenjem.

image
Desenio
image
Desenio

Kolekcija Candy Gardens sastoji se od raznih motiva - od dvoreda u Toskani, flore i faune, do apstraktnih motiva i čak portreta meksičke slikarice Fride Kahlo. Stoga nisu namijenjeni samo za dječje sobe, kako bi se na prvo pogled pomislilo. Odlično će se uklopiti u mladenačke interijere, ali će se svidjeti svima onima koji vole boje, nekonvencionalni su i ne pate od ‘teške‘ozbiljnosti.

image
Desenio
image
Desenio

Postere su osmislili kućni dizajneri brenda Desenio, a napravljeni su kao mozaici od žele bombona zaljepljeni na papir koji su potom fotografirani.

image
Desenio
image
Desenio

- Svjedoci smo velike popularnosti ‘razigrane umjetnosti‘, koja izaziva radost na nove i kreativne načine. Nadahnuti tradicionalnom umjetnošću mozaika, htjeli smo stvoriti novi zabavni zaokret upotrebom žele bombona - kaže Annica Wallin, izvršna kreativna direktorica brenda Desnio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 23:44