URADI SAM

Napravite preslatku i jeftinu bežičnu viseću svjetiljku u samo nekoliko minuta

 @themartinezcasita/TikTok
Ovaj je projekt posebno jednostavan ako već imate dodatna sjenila koji ne odgovaraju drugim elementima u vašem domu

Kada je riječ o rasvjeti, ne postoji ništa poput spleta ružnih žica koje vise na sve strane i koje u narušavaju dizajn cjelokupnog prostora. Za sve one koji ovo ne vole jednako kao ni mi, pronašli smo odlično rješenje. Zahvaljujući Den Gardenu, otkrili sjajan način za instaliranje bežične viseće svjetiljke koja je pristupačna i predivno izgleda.

image
@themartinezcasita/TikTok

Ideju je podijelila @themartinezcasita na društvenoj platformi TikTok. Projekt uključuje izradu nosača s dva komada neobrađene borove daske, ljepilo za drvo i vijke, zatim ugradnju u zid. Kreatorica sadržaja zatim koristi naredbene trake kako bi zalijepila svjetiljku na baterije unutar sjenila.

Na kraju je zavezala konac za gornji vrh sjenila, a zatim ga objesila na nosač. I samo tako, stvorena je prekrasna bežična viseća svjetiljka.

image
@themartinezcasita/TikTok

"Pa to je nevjerojatno", rekao je jedan korisnik u komentarima. "Napravio sam ovu lampu tijekom vikenda i izgleda tako slatko!" oduševio se drugi korisnik TikToka.

Ovaj je projekt posebno jednostavan ako već imate dodatna sjenila koji ne odgovaraju drugim elementima u vašem domu. Kao što je jedan korisnik komentirao: "Kupio sam ova sjenila misleći da će pristajati mojim svjetlima, ali nisu. Sada znam što ću s njima."

Za cijeli vodič korak po korak, pogledajte cijeli videozapis na stranici korinsnice @themartinizcasita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 21:51