"Bling bling"

Napravite veliku promjenu u maloj kupaonici ovim detaljima. Neka zablista kao velika

Unsplash

 Ali Mucci
Uz ove pristupačne ideje i malo domišljatosti, i mala kupaonica može zablistati kao velika

Svi želimo lijepo uređenu kupaonicu. No, ponekad zbog manjka prostora ili nedostatka vremena mislimo da naša kupaonica nikad neće izgledati onako kako želimo. Kako je kupaonica važna prostorija u svakom interijeru, njezina funkcionalnost je najbitnija te se njezinu uređenju treba temeljito posvetiti kako bi što dulje zadovoljavala sve potrebe ukućana. Danas donosimo nekoliko ideja koje će vam pomoći da vaša kupaonica zablista i da od nje napravite pravu malu spa oazu.

image

Unsplash

Jon Tyson-

Mala pomoćna stolica u kupaonici može biti od velike pomoći. Na nju postavite i neke ukrasne detalje, ručnike, mirisne svijeće ili kozmetiku.

image

Unsplash

Michael C

Biljke će pridonijeti izgledu svake kupaonice. Ako u vašoj kupaonici ima dosta svjetla, ukrasite je orhidejama, a ako je mračna, odlučite se za zamiju ili sanseveriju.

image

Unsplash

Photoholgic

Drvena polica za kadu detalj je koji, osim što je jako funkcionalan, posebno ako volite dugo biti u kadi, može biti itekako dekorativan.

image

Unsplash

Jen Theodore

Koristite svoj kupaonski pribor kako biste izbjegli ružna pakiranja koja samo mogu narušiti izgled vaše kupaonice. Doza za sapun, kao različite kutije za vatu detalji su koji će uvelike uljepšati kupaonicu.

image

Unsplash

99 films

Maleni tepih učinit će veliku razliku u svakoj kupaonici. Napravite neki zanimljiv kontrast odabirom boja.

image

Unsplash

Jalen Hueser

Ukrasite zidove u svojoj kupaonici, bilo slikama ili zidnim naljepnicama ili nekim drugim zanimljivim ukrasima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2022 19:34