Recikliranje je in

Ne bacajate stare staze za stolove! Pogledajte kakve genijalne stvari od njih možete izraditi

 TIKTOK/SARAH TERESINSKI @REDEUX_STYLE/
Neki ljudi skupljaju predmete za uređenje doma čak i kada izađu iz mode

Ako su to staze za stolove, onda je ovaj viralni TikTok video upravo za vas. Korisnica TikToka Sarah Teresinski (@redeux_style) osmislila je pet briljantnih načina za korištenje staze za stolove, a nijedna od ideja zapravo ne uključuje stolove.

"Stolne staze su sjajni akcenti, ne samo za stolove", rekla je Teresinski u svom videu. "Kad imam manju ili tanju stolicu, volim preko nje baciti stazu i onda je samo ugurati u šav umjesto da nađem dovoljno malen jastuk da pređem preko nje."

Ili dodajte svoju stazu na zid poput tapiserije. Teresinski voli vješati staze iza umjetničkih djela kako bi produžila okvir i stvorila više vizualnog interesa. Još bolje ako vaša staza ima rese jer će dati boemski izgled.

Možda je najgenijalnija upotreba staza za izradu tepiha. Teresinski je već napravila jedan od prostirke na stolu i još uvijek ga koristi mjesecima kasnije. Sve što trebate učiniti je ljepljivom trakom zalijepiti poleđinu tri ili više staza koje su približno iste duljine, okrenuti staze i imate tepih! Možete ih i sašiti zajedno ako želite da ovo bude trajniji ukrasni dodatak, ali ova verzija bez šivanja savršeno se drži.

Osim toga možete koristiti staze za stol na naslonima klupa i stolaca ili na rubovima kreveta umjesto prekrivača.

I na kraju, Teresinski napominje da duge staze za stol također možete pretvoriti u jastučiće. Samo prerežite stazu na pola. Zatim upotrijebite ljepilo za tkaninu duž obje duge strane i jednu kratku stranu za izradu jastučnice. Zatim možete dodati postojeći jastučić ili učiniti kao Teresinski i upotrijebiti stare ručnike da dobijete oblik jastučića.

"Razmišljajte izvan okvira", Teresinski na kraju dodaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2023 01:35