Sigurnost za vaš dom

Ne želite izlaziti iz auta po noći i kiši, samo kako bi otvorili garažna vrata? Imamo rješenje za vas!

 KLEMME/HÖRMANN 
S Hörmann motorima svoja garažna vrata otvarate brzo i sigurno, i to uz besplatno produljeno jamstvo u trajanju od 5+3 godine!

Dosta vam je, ne želite izlaziti iz auta po vjetru i nevremenu ili pak usred noći, samo kako bi otvorili garažna vrata? S Hörmann motorima za vrata uvijek imate “slobodan prolaz”, jer svoja garažna vrata otvarate brzo i sigurno.

image
KLEMME/HÖRMANN

1. Vrhunska tehnologija s jamstvom kvalitete

Nove serije garažnih motora Hörmann krasi moderan dizajn i tehnološki napredne funkcionalnosti poput Bluetooth upravljanja i mogućnosti spajanja s sustavom pametne kuće. Daljinsko upravljanje vratima garaže pomaknuto je na valove bežične internetske mreže, bez potrebe za klasičnim daljinskim upravljačima i s mogućnošću kontrole, čak i kad niste u blizini vaše kuće. Uz to, Hörmann nudi inovativnu tehniku motora svojim praktičnim i brzim SupraMatic motorom, povoljnim ProMatic kao i ProMatic Akku, te motorom za garaže bez strujnog priključka.

image
KLEMME/HÖRMANN

2. Sigurnost

Osiguranje od podizanja

Provalnicima je teško s Hörmann automatskim garažnim vratima: kada su vrata zatvorena, osiguranje od podizanja ulazi u graničnik vodilice. Vrata su zaključana i zaštićena protiv podizanja. Ovakav način zaključavanja funkcionira mehanički i za razliku od pogona drugih proizvođača funkcionira i u slučaju nestanka struje.

Raspon rada daljinskih upravljača

Sigurnost prijenosa koda, zaštićeno 128Bit-nom eknripcijom, onemogućit će da bilo tko preuzme ili kopira kod vašeg daljinskog upravljača. Hörmann daljinski upravljači na jedinstven način komuniciraju s motorom, prenoseći svaki put novu izmjeničnu kombinaciju brojeva. Jednom odabran i unešen kod sigurno se sprema unutar matične ploče motora, a daljinski kojim je motor kodiran, postaje master ključ. Klasični mali daljinski upravljači, s dvije tipke na otvorenom prostoru, mogu prenijeti kod do motora na više od stotinu metara.

image
KLEMME/HÖRMANN

3. Pouzdanost

Automatsko zaustavljanje:

Pouzdana automatika vrata odmah zaustavlja na iznenadnim preprekama. Za još bolju zaštitu i sigurnost preporučujemo ugradnju fotoćelije za zaustavljanje vrata i prije kontakta s preprekom. To je standardna ponuda kod pogona Hörmann SupraMatic P.

image
KLEMME/HÖRMANN

Lagano pristajanje i zaustavljanje:

Vaša se vrata otvaraju i zatvaraju bez trzaja i vrlo tiho. Individualno se može podesiti faza pokretanja i zaustavljanja garažnih vrata. Na taj način čuvate svoja garažna vrata kojima ćete se onda i duže koristiti.

image
KLEMME/HÖRMANN

4. Brzina

Pogon SupraMatic

Veća brzina i sigurnost sa SupraMatic pogonom za garažna vrata. Do 50 % veća brzina otvaranja znači osim sigurnosti i manje stresa kada s prometne ulice ulazite autom u garažu. Usporedite brzinu otvaranja SupraMatic motorom s prijašnjim motorima.

image
KLEMME/HÖRMANN

5. Bluetooth upravljanje

Praktično i jednostavno - povoljno rješenje za sve vlasnike garaža koji dijele prostor s drugim ukućanima je Bluetooth upravljanje putem BlueSecur aplikacije. Jedan kontingent od čak pet virtualnih ključeva može vam biti dostupan po povoljnijoj cijeni od cijene za jedan klasični daljinski upravljač. Motori iz serije SupraMatic imaju standardno upravljanje ugrađeno u ploču motora, dok je kod modela ProMatic upravljanje dostupno uz nadoplatu. Preuzimanje aplikacije BlueSecur besplatno je za iOS i Android sustave za pametne telefone i tablete. Motori su standardno unaprijed opremljeni posebnim plug&play PBC sučeljem za upravljanje putem postojećeg sustava pametne kuće.

image
KLEMME/HÖRMANN

6. Certifikat

Provjerena sigurnost

Hörmann motori za garažna vrata optimalno su usklađeni s Hörmann garažnim sekcijskim vratima te su od strane TÜV Nord provjereni i certificirani sukladno TTZ smjernicama za „Protuprovalnost garažnih vrata”.

7. Besplatno produljeno jamstvo – najdulje u Hrvatskoj

Vrhunska tehnologija i dugugodišnje jamstvo može ići zajedno samo kod proizvođača koji je potpuno siguran u kvalitetu svojeg prozvoda. Važne mehaničke i elektroničke komponente motora, Hörmann proizvodi u vlastitim tvornicama i razvija na svojim testnim poligonima - tako da nema mjesta za propust.

Uz pogone SupraMatic, ProMatic, RotaMatic i LineaMatic dostupno vam je besplatno produljeno jamstvo u trajanju od 5+3 godine. Ovo jamstvo obuhvaća mehaničke i elektroničke kvarove pokrivene jamstvenim listom, a zamjena je moguća već kroz dva radna dana kod svih ovlaštenih distributera.

Ovdje registrirajte svoj Hörmann proizvod i uživajte u ekskluzivnim pogodnostima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 08:48