To se traži!

Nećete naći jednostavniji (i pristupačniji) način da ispunite svoju terasu radošću od ovoga

 Leroy Merlin
Ako vaša terasa nema živosti, ukrasite je jastucima i oduševite se promjenom

Napokon je stiglo toplo vrijeme i ako imate samo kvadrat balkona u vlastitom domu pravi ste sretnik. Međutim, dekor je neophodan kada je u pitanju pretvaranje terase u prostor u kojem zaista želimo biti. Namještaj ima utjecaja, naravno, ali kada je u pitanju dodavanje boje i radosti, tekstil je nezamjenjiv, točnije, jastuci.

U Leroy Merlinu imaju puno jastuka koji prate najnovije trendove, pa budite sigurni da ćete pronaći one koji najbolje pristaju vašem stilu, u trendi bojama i uzorcima. Osim toga, nova linija vanjskih jastuka ima tkanine otporne na sunčevu svjetlost.

image
Leroy Merlin

JASTUCI U PRIRODNOM STILU

Bez sumnje, ova je kolekcija za boemske duše, s jastucima koji dočaravaju Mediteran, vedra ljeta i tople zalaske sunca, gdje su neutralni i zemljani tonovi apsolutni protagonisti.

image
Leroy Merlin

JASTUCI U ŠARMANTNOM SEOSKOM STILU

Kolekcija Indian Flower odvest će vas na kozmopolitsku francusku Azurnu obalu, sa svojim cvjetovima različitih veličina i toplih tonova u raznim nijansama sive, ružičaste, senf i aqua zelene boje. Istinsko iskustvo za osjetila.

image
Leroy Merlin

JASTUCI U MORNARSKOM STILU

Kraljica ovog stila je kolekcija Kargo, s tamnoplavim i bež prugastim printovima koji su inspirirani prekrasnim mediteranskim pejzažima grčkih otoka. Lagane i prozračne tkanine spremne za uživanje na visokim temperaturama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:42