POVOLJNO, A EFEKTNO

Nećete vjerovati od čega je izradila ovu zidnu dekoraciju! Njezini gosti su u šoku

 Instagram

Cara Newhart je američka dizajnerica interijera, kraljica "uradi sam" projekata, autorica bloga i istoimenog profila na društvenim mrežama "Never Skip Brunch" te voditeljica podcasta "Make a Space". Njezina je misija osnažiti sve žene da preuzmu kontrolu nad svojim domovima i od njih naprave dizajnerske prostore kojima su opsjednute, ali pod svojim uvjetima.

I ona sama, kako kaže, u početku nije imala samopouzdanja, a prisjeća se kako je bila prestravljena kad je prvi put koristila pilu. Ipak, nakon što je izgubila oca zbog raka, čija je uloga stručnog izvođača pri uređenju njezina prva doma bila od krucijalne važnosti, naučila je koristiti alate te hrabro odlučila svoje kreativne ideje provoditi u djela i objavljivati ih, a dovoljno je reći da je oko sebe okupila zajednicu s ukupno gotovo 750 tisuća pratitelja!

U njezinim objavama mogu se vidjeti razni projekti i fenomenalne transformacije, a ovom prilikom pokazujemo jedan njezin manje zahtjevan i "low budget" tutorijal s "wow" efektom, kojim je oduševila pratitelje. Naime, otkrila je kako je izradila predimenzioniranu zidnu dekoraciju u svojoj blagovaonici!

"Ovo je tajna koju ne smijete nikome reći: ovo skupo umjetničko djelo zapravo je - zavjesa za tuš!", kaže Cara u objavi te pokazuje izradu po koracima.

Ukratko, njezini su savjeti: pronađite zavjesu sa uzorkom koji vam se sviđa (novu, ali možete čak iskoristiti i zavjesu koju već imate doma), napravite okvir od drvenih letvica, dobro zategnite zavjesu i pričvrstite spajalicom (ne zaboravite na kutke) i gotovo! Dekoraciju postavite na zid. Ako netko od gostiju pita, kaže Cara, ovo "djelo izrađeno po narudžbi" koštalo je tisuće...

image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram

"Savršeno za ljude koji žele biti "bougie", ali imaju malu djecu", jedan je od komentara.

Bilo je i onih koji su se ovim trikom poslužili i prije 15 godina, a neki su najavili da će tek probati.

"Volim te zauvijek! Možda je ova inflacija doista trik da nas sve učini kreativnima i gura više u životu", napisala je jedna od Carinih pratiteljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 11:21