MALI MAKEOVER

Neka vaš hladnjak postane glavna zvijezda kuhinje uz ove dekorativne ideje

 Vinyl Fridge Wrap
U ovom ćemo članku podijeliti 10 najboljih ideja za preuređenje vrata hladnjaka koje će transformirati cijeli prostor

Vrata hladnjaka jedna su od najčešće korištenih površina u svakoj kuhinji. Od magnetskih bilješki i popisa za kupovinu do slika i umjetnina, svi ga koristimo kao improviziranu oglasnu ploču. Ali ako vrata vašeg hladnjaka izgledaju malo dosadno ili pretrpano, možda je vrijeme za promjenu. U ovom ćemo članku podijeliti 10 najboljih ideja za preuređenje vrata hladnjaka koje će transformirati cijeli prostor!

image
This DIY life

Boja za ploču

Jedan od najjednostavnijih i najisplativijih načina za ažuriranje vrata hladnjaka je bojanje bojom za ploču. To vam omogućuje transformaciju u površinu za pisanje koja se može koristiti za bilježenje popisa namirnica, bilješki i inspirativnih citata. Možete ga čak koristiti kao platno za umjetnička djela svoje djece!

image
Honey & Fitz

Washi traka

Washi traka je ukrasna traka koja dolazi u nizu uzoraka i boja. Jeftina je, jednostavan za korištenje i može uljepšati praktički sve, uključujući vrata vašeg hladnjaka. Koristite ga za stvaranje uzoraka, obruba ili za ocrtavanje slika i bilješki.

image
Vinyl Fridge Wrap

Vinilne naljepnice

Drugi način da brzo promijenite vrata hladnjaka je korištenje vinilnih naljepnica. Oni se mogu koristiti za stvaranje bilo čega, od velikih slika do malih, suptilnih citata ili izreka. Ima ih u raznim oblicima i veličinama, a lako ćete pronaći one po svom ukusu.

image
Hausmatter

Galerija

Ako imate velika vrata hladnjaka, razmislite o izradi galerijskog zida na njima. Odaberite printeve, fotografije i umjetnička djela koja volite i rasporedite ih na vizualno ugodan način. Koristite naredbene trake ili magnete da ih držite na mjestu.

image
Damask&Dentelle

Magneti za fotografije

Ako imate puno slika koje želite prikazati na vratima hladnjaka, razmislite o izradi magneta za slike po narudžbi. Možete ih izraditi sami pomoću magnetskog lista i ispisanih fotografija ili ih naručiti online od raznih tvrtki.

image
Dry Erase Calendar for Fridge

Listovi za pisanje

Ako vam se sviđa ideja površine ploče, ali želite nešto što je lakše čistiti, razmislite o upotrebi listova. Oni se mogu pričvrstiti na vrata vašeg hladnjaka i koristiti za zapisivanje bilješki, popisa namirnica i drugih važnih informacija.

image
Liz Morrow

Tapete

Za hrabri i šareni izraz, pokušajte upotrijebiti tapetu na vratima hladnjaka. Odaberite uzorak ili boju koja nadopunjuje vaš kuhinjski dekor i pričvrstite ju na vrata hladnjaka jakim ljepilom. Samo se pobrinite da koristite pozadinu koja se lako uklanja u slučaju da se kasnije predomislite.

image
Adrianna Gardini

Oslikavanje

Ako se osjećate kreativno, pokušajte nacrtati dizajn izravno na vrata hladnjaka. Možete izraditi uzorak, sliku ili citat – mogućnosti su beskrajne! Samo pazite da koristite boju koja je sigurna za kuhinjske površine.

image
Etsy

Zaključak

Postoji toliko mnogo načina da ažurirate vrata hladnjaka, od upotrebe boje za ploču do izrade zida galerije. Iskoristite ove ideje kao inspiraciju i budite kreativni s preuređivanjem vrata hladnjaka. Možda ćete se iznenaditi koliko jednostavno ažuriranje može promijeniti izgled vaše cijele kuhinje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:18