A VERY DISNEY CHRISTMAS

Neodoljiva kolekcija Disneyjevih ukrasa stigla je u Primark i ove godine

Pravo je vrijeme da kontaktirate prijatelje i rodbinu kojima je Primark nadohvat ruke, jer su i ove godine stigle fantastični ukrasi za bor s motivima najslađeg Disneyjevog mišijeg para!

Obožavatelji Disneyjevog svijeta i ovog Božića dolaze na svoje. U Primarku se nalazi najslađa božićna kolekcija inspirirana Mickeyjem i Minnie Mouse pod nazivom "A Very Disney Christmas!".

Ova božićna suradnja s Disneyjem ne uključuje samo božićne ukrase. Osim dekoracija, imaju i široku ponudu poklona za sve generacije koja se i inače nalazi u Primarkovoj kolekciji: tople i mekane pidžame, modne dodatke, šalice...

Ali nama su za oko zapele ovogodišnje simpatične dekoracije za božićno drvce.

Srebrnim, zlatnim i ružičastim sjajnim nijansama ukrasa u obliku najpoznatijih mišjih glava definitivno ne možemo odoljeti. A ove godine ćete možda razmotriti i malo drugačiji vrh božićnog drvca. Čini se kako će Mickeyjev bakreni oblik glave ove Badnje večeri osvajati vrhove božićnih drvca. Kako i ne bi, kada izgleda nevjerojatno efektno, a topli bakreni sjaj mu definitivno ide u prilog budući da ga interijeri jednostavno obožavaju.

Mickey Mouse kuglice, 34 kune

Mickey Mouse kuglice, 34 kune

Mickey Mouse kuglice, 34 kune

Mickey Mouse kuglice, 34 kune

Mickey Mouse kuglice, 43 kune

Mickey Mouse ukras, 34 kune

Mickey Mouse kuglice, 43 kune

Mickey Mouse stablo, 34 kune

Mickey Mouse stolna svjetiljka, 86 kuna

Ogrlica, 34 kune

Mickey Mouse posuda za cvijeće, 43 kune

Mickey Mouse posteljina

Više na: www.primark.com

Foto: Primark

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:11