poziv zainteresiranima

Nezaboravna radionica umjetničkog vezenja u Kući Kaštela u Momjanu

 Press

Ajoj, istarski brand unikatnih jastučnica, odabran je od strane Svjetskog vijeća za obrtničke umjetnosti Europe za sudjelovanje na Europskim danima umjetničkih obrta 2024, između više od 220 prijava iz 29 europskih zemalja. A sada ekipa Ajoj brenda poziva i sve zainteresirane da im se pridruže na prvoj Ajoj radionici u Kući Kaštela u Momjanu!

Radionica će se održati 4. i 5. travnja, od 17:30 do 20:30 sati, pružajući sudionicima i sudionicama priliku da nauče umijeće vezenja i stvore vlastiti set ručno izvezenih jastučnica Ajoj. Sudjelovanje na radionici je potpuno besplatno, a svi materijali bit će osigurani od strane organizatorica.

image
Press

Inače, Ajoj brand je rezultat strasti prema umjetnosti i dizajnu, osnovan 2017. godine od strane Tanje Šuflaj, kustosice, i Tee Štokovac, fotografkinje/dizajnerice. Njihova bogata umjetnička iskustva utkana su u svaki detalj njihovih proizvoda, a jastučnice Ajoj predstavljaju spoj tradicije i suvremenog pristupa, njegujući autentičnost i kreativnost.

image

Tanja Šuflaj i Tea Štokovac iz brenda Ajoj

Press

- Pozivamo sve ljubitelje i ljubiteljice umjetnosti i dizajna da nam se pridruže na ovoj posebnoj radionici - izjavila je Tea Štokovac, suosnivačica brenda Ajoj i dodala kako žele podijeliti svoju strast i vještinu vezenja sa zajednicom te zajedno stvoriti nezaboravne radove koji će oplemeniti brojne domove.

image
STUDIO_PARTUM/

Prijave za radionicu su otvorene od 17. do 29. ožujka putem linka. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavama! Više o Ajoj brendu možete saznati na Facebooku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:26