LEGO sustav za gradnju

NIMUNO LOOPS Ljepljive trake koje pretvaraju svaku površinu u LEGO svijet!

Izvrsna vijest za ljubitelje kultnih Lego kockica! Dizajnerski studio Nimuno osmislio je šarenu samoljepljivu traku kompatibilnu s Lego kockicama koja može doslovce svaku moguću površinu pretvoriti u osnovu za gradnju pa se tako više ne morate ograničavati samo na pod ili stol za stvaranje svojih maštovitih kreacija.

Nimuno trake fleksibilne su i mogu se rezati, a njihova se samoljepljiva poleđina može više puta koristiti stvarajući tako bezbroj novih mogućnosti za igru i gradnju.



via GIPHY

Nakon više od godinu dana istraživanja i razvoja dizajneri Anine Kirsten i Max Basler osmislili su prototip Nimuno traka kojima se u tren oka gotovo bilo koja površina može pretvoriti u temelje nove građevine pa se tako igra s Lego kockicama može preseliti na zidove, prozore, uglove i kutove, kao i na zakrivljene površine u kući i izvan nje.


via GIPHY

Trake zvane Nimuno Loops kompatibilne su s Lego kockama, kockama Mega Bloks, kao i drugim vodećim sustavima za gradnju. Nimuno trake dolaze u zelenoj, plavoj, ljubičastoj, crnoj, crvenoj i sivoj boji, a jedna rola uključuje metar trake. Tako, primjerice, cijena paketa od dvije role crne Nimuno trake od ukupno dva metra iznosi 13 američkih dolara, odnosno 90 kuna, na što je potrebno dodati još i iznos poštarine. Ovaj je proizvod toliko oduševio zaljubljenike u Lego kockice da je Indiegogo kampanja za prikupljanje sredstava za ovaj projekt premašila sva očekivanja i prikupila, umjesto ciljanih osam tisuća američkih dolara, čak milijun i tristo tisuća dolara! Fantastično!



Izvor: DesignBoom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:52