FUNKCIONALNA I MODERNA RJEŠENJA

Noćni ormarići za male spavaće sobe

Dosimo 11 šik rješenja za male spavaće sobe

Kada je riječ o malim životnim prostorima, čak i osnovni dekorativni elementi mogu postati luksuz. Kao u današnjem primjeru noćnih ormarića za spavaću sobu. Mnogi moderni domovi imaju spavaće sobe toliko malene da vrlo često klasičan noćni ormarić nije dobro rješenje. Stoga smo pronašli neka druga funkcionalna i moderna rješenja koja mogu zamijeniti ormariće na koje smo inače navikli, a koji vam čak i najmanju spavaću sobu mogu učiniti vrlo šik.

Jednostavna polica smještena u visini kreveta može biti odličan detalj u suvremeno uređenom stanu.

Imate krevet s uzglavljem i nekoliko slobodnih centimetara sa strane? Pomaknite krevet na suprotnu stranu i postavite noćni ormarić ili red samostojećih polica u oslobođeni prostor.

Par samostojećih polica postavljenih u različitim visinama estetski odlično izgleda u malim spavaćim sobama, a pruža dovoljno prostora za odlaganje knjiga, fotografije i drugih dragih vam stvari.

Također možete iskoristiti kut u zidu i postaviti ovakvu malu policu.

Krevet vam je u samom kutu sobe? Pogledajte kako samostojećom policom postavljenom iznad kreveta osigurati dodatni prostor za pohranu stvari.

Još jedna sjajna ideja koju možete napraviti sami od ladice koju više ne koristite.

Izbjegavajte velike noćne svjetiljke u spavaćoj sobi. Jednostavna stolica u paru s jednostavnom stropnom svjetiljkom kao u ovom primjeru estetski vrlo lijepo može izgledati u maloj sobi.

Neka vam noćni ormarić bude izrađen od istog materijala kao i krevet.

Ako vam dimenzije prostorije ne dopuštaju da idete u širinu, možete iskoristiti visinu zida i kao u ovom slučaju postaviti samostojeće police vertikalno na zid te tako osigurati dovoljno prostora za pohranu stvari.

Samostojeća zidna polica kao u ovom primjeru može također biti dobro rješenje za odlaganje najosnovnijih predmeta.

Ako pored kreveta nemate slobodne površine za postavljanje ormarića, uz pomoć dva čvrsta užeta pričvršćena na drveni blok sa stropa možete kreirati simpatični viseći stol na koji možete odložiti sve potrebno.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:33