OBJEKT ŽUDNJE

NoFrost hladnjak iz Gorenja

Najmoderniji sustav hlađenja učinit će vašu kuhinju praktičnijom

Kad radosno krenete prema zamrzivaču kako biste izvadili sastojke za pripremu omiljenog jela, očekujete da ćete ih jednostavno pronaći i izvaditi.

Zasigurno ne očekujete zamrzivač koji ćete jedva otvoriti, a zatim naići na zbunjujući kaos zamrznutog povrća, voća i mesa. Ima li što neugodnije od debelog sloja leda na komadima hrane koja je izgubila svoj pravi okus?

I nije li posve frustrirajuće čekati da se ta kugla leda otopi kako biste vidjeli jeste li iz zamrzivača izvadili ono što ste htjeli?

- Najnovija NoFrost tehnologija u kombiniranim hladnjacima-zamrzivačima Gorenje staje na kraj takvim frustracijama! NoFrost je dokazano najbolji sustav hlađenja koji se temelji na učinkovitom strujanju hladnog zraka kojim se uklanja vlaga iz zamrzivača. Bez vlage nema ni ledenog prekrivača, a vaša zamrznuta hrana dulje zadržava prirodnu svježinu, oblik, izgled i okus. Uz to, NoFrost tehnologija također sprečava neželjeno lijepljenje zamrznute hrane.

Upravo zato u vašim ladicama u zamrzivaču neće biti leda na hrani i njegovim unutarnjim stijenkama, a ladice će biti lijepo organizirane i uredne - opisuju iz ove tvrtke jedan od svojih najboljih i najmodernijih proizvoda i dodaju kako kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje i njihova NoFrost tehnologija, moderan izgled i mnoge praktične funkcije donose novi val svježine.

Više informacija potražite na www.gorenje.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:34