ITALIAN JOB

Nova BBC-ijeva urnebesno zabavna emisija o obnovi kuće na Siciliji! Komičar i glumica u akciji

 Christian Vermaak
Naoružani zajedničkom strašću za putovanjima i dizajnom interijera, dvojac provodi ljeto uranjajući u sicilijanski način života

Zabavna emisija pod nazivom Amanda i Alan: Talijanski posao, prati ovaj britanski popularni dvojac koji su kupili kuću u Italiji za 1 euro i odlučili se preurediti ju. Njihov vlastiti komadić raja po povoljnoj cijeni smješten je u suncem obasjanim brdima ruralne Sicilije.

Naoružani zajedničkom strašću za putovanjima i dizajnom interijera, dvojac provodi ljeto uranjajući u sicilijanski način života i pretvarajući svoju oronulu kuću u luksuznu kuću za odmor. Ali ovo nije uobičajena serija o obnovi domova koje smo navikli gledati, izrazito duhoviti Alan Carr i njegova prijateljica, zabavit će vas svojim avanturama kao nitko do sad.

Alan i Amanda su u prošlosti renovirali vlastite nekretnine, ali niti jedno od njih se nije uhvatilo u koštac s projektom ovakvih razmjera. Dok se okušavaju u svemu - od vodoinstalaterskih radova do ličenja i žbukanja – rade i nacrte uz pomoć lokalnih obrtnika koji im pokazuju sve što je potrebno i pomažu u održavanju projekta.

Dok je par na jednu stranu zasukao rukave kako bi se prihvatili izazova u svom neponovljivom stilu, također se prati i priča o lokalnom životnom stilu, prijateljstva sa sicilijanskim susjedima i istraživanje ove prekrasne regije i svega što ona nudi.

Alan Carr kaže za BBC: “Nakon dvije sezone serije „Majstori unutarnjeg uređenja”, osjetio sam da je vrijeme da stavim kacigu, navučem svoje čizme s čeličnim vrhom i stvarno zaprljam ruke. Raditi na prekrasnoj Siciliji s jednom od mojih najdražih prijateljica je kao da sam osvojio jackpot. Očekujte ljeto bušenja, rušenja i nadamo se la dolce vita!”

Amanda Holden kaže: “Alan i ja zajedno smo došli na ideju za ovu emisiju i obratili smo se BBC-ju. Oboje smo jako strastveni oko dizajna interijera i vrlo smo praktični, ubrizgavajući prijeko potreban život u područje Sicilije kojem je potrebna magija Holden & Carr. Iako smo na istoj stranici većinu vremena, praktičnija sam i organiziraniji od Alana. Međutim, on je spreman za besramno cjenkanje pa će nam to pomoći da ostanemo u proračunu!

Ako ste ljubitelj emisija o uređenju domova, ovo je avantura koja će vam donijeti prijeko potrebnu radost i nadahnuti vas, te ćete možda ponešto i naučiti. Serija se može pogledati na BBC iPlayeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 12:11