ZA MALE PROSTORE

Nova blok kuhinja domaće tvrtke Nord Produkt: U samo 242 cm stalo je sve što kuhinja mora imati

Nord Produkt
Uspjeli su napraviti potpuno hrvatsku dizajnersku kuhinju: dizajnirali su je, razvili i proizveli u Samoboru

Uzlazni trend popularnosti blok kuhinja prisutan je i u Hrvatskoj, a samoborska tvrtka Nord Produkt odlučila je ići korak dalje – razvili su dizajnersku blok kuhinju. U samo 242 centimetra stalo je sve što kuhinja mora imati, a za totalni dizajn pobrinuo se Studio Mirjane Mikulec.

Odlike ove iznimno kompaktne kuhinje su maksimalna funkcionalnost, izrada iz visokokvalitetnih materijala i efikasno korištenje prostora. Kupcima je na raspolaganju 11 varijanti u zadanim kombinacijama dvaju boja iz trendovski aktualne palete: rustikalno bakrena, kašmir, sivi tekstil, pinija zelena, terracotta crvena, antracit, acai crvena i bijela.

image
Nord Produkt
image
Nord Produkt
image
Nord Produkt

„Proizveli smo blok kuhinju koja zadovoljava oba kriterija dobre kuhinje: dizajnirana je tako da zadovoljava visoke estetske kriterije i ujedno je potpuno funkcionalna. Blok kuhinja nije više samo rješenje za male stanove ili samce. Sve je veći broj ljudi koji pripremanju hrane pristupa na efikasan način ne želeći preveliki životni prostor podrediti samo kuhanju. Sve je više i onih koji povremeno jedu vani, a mladi ne zasnivaju obitelji ni tako brzo, ni tako često kao ranije. Za sve njih je blok kuhinja idealno rješenje“, kaže Andreja Hanžek, direktorica marketinga u Nord Produktu.

image
Nord Produkt

Kuhinja je opremljena visokokvalitetnim okovima, soft close ladicama i visokokvalitetnom laminatnom radnom pločom (HPL). To jamči dugogodišnje besprijekorno korištenje, a zidna obloga koja je uključena u dekoru gornjih elemenata spaja sve komponente u skladnu cjelinu.

image
Nord Produkt

„Uspjeli smo napraviti potpuno hrvatsku dizajnersku kuhinju: dizajnirali smo je, razvili i proizveli u Samoboru. Mi u Nord Produktu imamo jednostavnu ambiciju – proizvoditi kvalitetno po prihvatljivim cijenama, razvijati vlastiti dizajn i stvarati proizvode sa sve više dodatne vrijednosti. Kad to postignemo u dobroj mjeri, onda ćemo u Hrvatskoj više izvoziti nego uvoziti“, najavljuje Krešimir Hazler, direktor tvrtke NordProdukt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. ožujak 2024 15:59