Ikea Hrvatska

Nova Ikea Smart home aplikacija i novi hub DIRIGERA za pametne proizvode

 IKEA/
Nova IKEA Home smart aplikacija i DIRIGERA, novo središte za pametne proizvode, globalno su predstavljeni krajem listopada

Središte i aplikacija uključuju sasvim nove značajke za personalizaciju i poboljšanje svakodnevnih trenutaka kod kuće. Ukoliko se ima više od jednog proizvoda iz IKEA Home smart asortimana, Prema najavma DIRIGERA središte pomoću aplikacije IKEA Home smart čini dom najpametnijim dosad i olakšava boravk u njemu. DIRIGERA središte svojim korisnicima omogućava dodavanje niza pametnih proizvoda, poput zvučnika, rasvjete, pročišćivača zraka i roleta u njihov pametni dom, na jednostavan način.

“ Uz bolje i jednostavnije integracije tehnologije u svakodnevni život, imamo potencijal pozitivno utjecati na trenutke i aktivnosti u domu, poput stvaranja bolje rutine buđenja ili pomoći da se dobro odmorite“, kaže Rebecca Töreman, poslovna liderica u IKEA Home smartu.

Iskustvo pametnog doma IKEA će, najavlju, nastaviti poboljšavati, a DIRIGERA i IKEA Home smart aplikacija redovito će se ažurirati novim funkcijama.

Nova IKEA Home smart aplikacija dostupna je za preuzimanje, a DIRIGERA je već stigla u prodaju i u zagrebačku robnu kuću IKEA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:16