Prirodni i elegantni

Nova jesenska kolekcija H&M Home: Ovi su nam lijepi proizvodi za dom posebno privukli pažnju

 H&M HOME
Rujan je stigao što znači da je došao trenutak da lagani ljetni dekor zamijenimo jesenskim

Obišli smo web stranice naših omiljenih brendova za opremanje doma, a među prvima se na popisu našao omiljeni H&M Home koji i ove jeseni donosi pregršt genijalnih, a povoljnih predmeta koji će vas razvedriti i potaknuti da sami odaberete detalj ili dva, i upotpunite jesensku dekorativnu priču u svom domu. Od elemenata inspiriranih prirodom do elegantnih i kreativnih komada, donosimo 8 lijepih proizvoda koji su nam posebno privukli pažnju. Krenimo redom.

image
H&M HOME

1. JASTUK S GRAFIČKIM MOTIVIMA

Kada je riječ o uređenju doma, Line art je još uvijek vrlo popularan jer unosi sofisticiran dizajn u prostor. Dakle, dodajte ovaj elegantni jastuk s linijskim crtežom u svoj dom, potpuno će promijeniti izgled vaše sofe ili kreveta. Kupite ovdje.

image
H&M HOME

2. KERAMIČKI SVIJEĆNJAK

Netipični svijećnjaci trenutno su iznimno poželjni, baš kao i materijali inspirirani prirodom. Zato je ovaj moderan svijećnjak od keramike super odabir, jer unosi šik faktor u prostoriju u kojoj se nalazi.

image
H&M HOME

3. DASKA OD KERAMIKE

Vrijeme je da upotpunite svoju kolekciju daskica za ukusne zalogajčiće uz vino ovom fora daskom za sir, koja sigurno neće proći nezamijećena.

image
H&M HOME

4. ELEGANTNI CRNI TANJURI

Pripremite elegantnu večeru sa crnim tanjurima i čašama kako biste stvorili atmosfernu kao u najboljim restoranima. Ovdje pogledajte sve tanjure od keramike.

image
H&M HOME

5. STAKLENA VAZA

Nabavite barem jednu super vazu za svoj dom i napunite je omiljenim jesenskim cvijećem. Ova staklena vaza s uzorcima savršeno se uklapa u retro stil uređenja.

image
H&M HOME

6. LJUBAVI PREMA OBRTU

Ovaj bokal od ručno puhanog prozirnog stakla nepravilnog oblika, jedinstven je proizvod koji možete koristiti za različite namjene od vaze do boce za napitke elegantan je i nenametljiv pa će lijepo pristajati svakoj sobi u domu.

image
H&M HOME

7. CRNI STOLNJAK

Impresionirajte svoje goste najelegantnijim stolnjakom koji možete odabrati - crnim lanenim. Uskladite ga s elementima inspiriranim prirodom i uspjeh vam je zajamčen.

image
H&M HOME

8. MANGO DRVENA VAZA

Prilikom odabira vaze ove sezone morate imati na umu dvije stvari: potražite proizvode nadahnute prirodom i neka budu kreativni i drugačiji. Ova Mango vaza ima sve navedeno, pa je kupite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:49