MEDALLION

Nova kolekcija nakita Ive Viljevac Fashion Jewelry

 

Nakit je oduvijek bio modni dodatak koji je fascinirao žene, a njegova povijest seže u najraniju ljudsku prošlost. Samozatajna dizajnerica Iva Viljevac predstavlja novu kolekciju Medallion koja se sastoji od ogrlica, naušnica i statement komada koji uključuju Star ogrlice i naušnice, Cross ogrlice i naušnice te Teardrop ogrlice i naušnice. Nova kolekcija izrađena je od kvalitetnog srebra i srebra s pozlatom. Medaljoni su ručno izrađeni u Hrvatskoj, dolaze u dvije veličine i u tri boje: zlatnoj, srebrnoj i popularnoj rose gold. Veće medaljone krase inspirativni natpisi, poput La vie est belle, Live love laugh, L’amour te Iva Viljevac Fashion Jewelry medaljon, a male medaljone ukrašavaju simboli mjeseca, zvijezda, srca i slova.

Nakit možete i personalizirati odabirom željenog slova, kombinacijom različitih boja privjesaka i lančića, odnosno ringova ako je riječ o naušnicama. Osim medaljona, dostupne su ogrlice i naušnice s poludragim kamenjem u obliku zvijezde, križa i suze od sedefa. Jarke boje poludragih kamena kao što su lapis, sodalit, žad, citrin podižu kolekciju i svaku odjevnu kombinaciju učinit će savršenom.

U povodu prvog rođendana online trgovine, online kupci imaju 20% popusta cijeli mjesec, a u trgovini (Petrinjska 33, Zagreb) do 15. travnja.

Više: www.ivaviljevac.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 22:29