Trendi japanski elementi

Nova kolekcija zidnih obloga i tekstila inspirirana Japanom

 

Trendi japanski elementi već su neko vrijeme prisutni u moderno dizajniranim interijerima. Stoga nas ne čudi da je engleski brend zidnih obloga i tekstila Scion, poznat prije svega po legendarnom tisku lisca naziva Mr Fox, nedavno objavio novu liniju proizvoda posvećenih upravo orijentalnom dizajnu. Kolekcija se zove Japandi i sastoji se od karakterističnih uzoraka i nijansi koji vam mogu pomoći da u svoj dom ove jeseni ubacite elemente inspirirane dalekim Japanom.

Inače, riječ Scion ima dva značenja: "mladica ili grančica" i "potomak ugledne obitelji", i savršeno je ime za novi brend koji je na scenu izišao 2012. godine. Scion je smišljen za moderan život, a popunio je "rupu" na tržištu, koje je vapilo za svježim, individualnim i razumnim cijenama. No, pravi su prevrat postigli kada je jedan od dizajnera tvrtke nacrtao narančastu lisicu... Mr Fox se rodio i ubrzo postao hit.

Kad je dizajni tako dobar, ne možete ga zadržati na sebi. Pored vlastite kolekcije tkanina i tapeta, tvrtka je udružila snage sa specijaliziranim proizvođačima koji proizvode Scion proizvode pod licencom. Danas možete pronaći gospodina Foxa na posteljini, prostirkama, ručnicima, priboru za jelo i kupaonskim dodacima. Scion je ponosan što je britanska marka. Njihovi dizajneri rade iz studija u Leicestershireu i proizvode samo u tvornicama koje brinu o okolišu i održivosti.

U nastavku pogledajte posljednju njihovu kolekciju inspiriranu Japanom - Japandi!

Više o proizvodina na: stylelibrary.com

Foto: Scion

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 18:19