Manji, ali upečatljivi zahvati

Nova organizacija kuhinje: Nevjerojatno elegantna i funkcionalna kuhinja od 6,6 četvornih metara

 OLGA ŠANGINA/
Dizajnerica interijera oslanjala se na prirodne materijale, tople boje i svijetle akcente

Dizajnerica Anna Akshevski stoji iza preuređenja ovog dvosobnog stana u kojemu nam se posebno svidjela nova organizacija kuhinje, koja je zonirana staklenom pregradom u stilu lofta.

image
OLGA ŠANGINA/

Kako bi se vlasnici nesmetano kretali po stanu, dizajnerica je odustala od običnih vrata i kuhinju je od dnevnog boravka odvojila kliznom staklenom pregradom. Također je umjesto plina postavljen električni štednjak – što je sigurnije.

image
OLGA ŠANGINA/

Kuhinja je rađena po narudžbi. Ugradbeni uređaji smješteni su u stupnim ormarićima na prikladnoj visini. Gornji ormarići nalaze se u središtu zida, fronte su u boji zrcala i proširuju prostor, dok su crni okvir usklađeni s crnim elementima na kliznoj pregradi.

image
OLGA ŠANGINA/

Za kuhinjsku podlogu i pod koristila je porculanske ploče s teraco uzorkom. Imajte na umu da je razmjer uzorka na podu nešto veći nego na pozadini. Zbog činjenice da su fronte kuhinje jednostavne, bez okvira, svijetli uzorak ne iritira.

image
OLGA ŠANGINA/

Prozorska daska je napravljena od umjetnog kamena, a širina je povećana kako bi se postavio šank uz prozor. Radijator je pomaknut malo u stranu pa sada vlasnici imaju udoban prostor za noge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:07