NOVA KOLEKCIJA

Nove boje IZIPIZI naočala oduševile su zagrebački IT par

Francuski brend naočala IZIPIZI predstavio novu kolekciju okvira za jesen i zimu pod nazivom „zemlja“

Trendove u današnje vrijeme diktiraju modne piste, a zadnjih godina sve veći naglasak je na naočalama. IZIPIZI je brend koji prati trendove, pruža raznolike modele bez ograničenja vašeg ukusa.

Kolekcija „zemlja“ je inovativnost kojom se žele približiti prirodi i osluškivati unutarnja osjetila, a sastoji se od boja inspiriranih prirodom: dark wood, green moss i yellow ocher. U kolekciji za čitanje, naočale dolaze u 4 oblika: #A, #C, #D i #E; dok je kolekcija za zaštitu od ekrana dostupna u #C, #D i #E oblicima. U ovu kolekeciju dobro se uklapa i osnovni model light tortoise koje su već bile dostupne u kolekciji za čitanje i sunce, a sada dolaze i u kolekciji za zaštitu od ekrana.

Kao predvodnici trendova, mladi IT par, Luna Valas i Damjan Leboš, isprobali su koji im modeli najbolje pristaju te zaključili da IZIPIZI uistinu nudi za svakoga ponešto. Prirodne boje savršeno se uklapaju u svaku jesensku kombinaciju i sastavni su dio svake torbe. U svojoj bogatoj ponudi dostupne su naočale za čitanje, sunčane naočala i naočale za zaštitu od ekrana. Osim što su prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, naočale su lagane i fleksibilne te svojim jedinstvenim dizajnom vraćaju osmijeh na vaše lice.


IZIPIZI naočale dostupne su u Zagrebu (Pop UP Store –Dežmanova 5, POP UP corner u Arena Centru- Vice Vukova 6, Market Concept Store – Petrićeva 3, Muzej suvremene umjetnosti - MSU Shop - Avenija Dubrovnik 17, Planetopija – Ilica 68, Andrews Baby Company - Nova ves 11 – Centar Kaptol, Male stvari – Vjenceslava Richtera 4, Atelier Bebes – Jurišićeva 8, Choconilla’s – Savska cesta 41), Hvaru ( More Store – Trg Sv.Stjepana 38), Korčuli ( Manina Store – Opata don Ive Matijace 2), Dubrovniku ( Borza grupa – Pred dvorom 2, Placa 12, R.k. Minčeta), Braču ( Brod od papira – Obala Bolskih pomoraca 10), Puli ( Laar & Co. – Verudela 15), Rovinju ( Amare – Pietro Ive 13, My little shop – Hotel Amarin) i Splitu ( Choconilla’s – Mall of Split).

Foto: Josh Pavlish

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. veljača 2023 09:42