PAKET S ‘NEDJELJNIM‘

Novi broj časopisa D&D u nedjelju na kisocima: Vodimo vas u jedinstvene kuće u Hrvatskoj!

Villa Gigi
 Oliver Kurti/negativ studio
Obišli smo fenomenalne životne prostore, a donosimo i praktične savjete o uređenju te motivirajuće DIY tutorijale

Bez obzira na to gdje se nalazili, kupajući se negdje na Jadranu, odmarajući u vikendici ili ljeto provodite radno, u uredu, ovaj vikend rezervirajte za uživanje u novom broju časopisa D&D, koji na kioske izlazi 16. kolovoza, u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim.

image
Naslovnica novog D&D-a
Hanza Media

Potrudili smo se biti raznovrsni i zanimljivi: obišli smo fenomenalne životne prostore, a donosimo i praktične savjete o uređenju te motivirajuće DIY tutorijale.

Na naslovnici je spektakularna vila na Kvarneru koja nas je oduševila svojom arhitekturom, sadržajem i lokacijom, a uspjeli smo doznati da u njoj njemački RTL trenutno snima jedan reality show.

image
Villa Gigi
Oliver Kurti/negativ studio

Posjetili smo i high-tech stambeni objekt u okolici Zagreba u koji vlasnici ulaze očitavanjem otisaka prstiju, a rasvjetu i vatru u kaminu reguliraju putem mobitela, kao i suvremenu rezidenciju s krovnom terasom i pogledom na Zadar. Na jugu glavnog grada pronašli smo i pravi mali skriveni dragulj, kuću koju je mladi bračni par sam uređivao, a u kojoj se život odvija u ograđenom dvorištu s bazenom.

image
Arhitektonski studio Križnjak
Saša Četković

Tema broja prava je ljetna opuštena priča. Zasigurno će vas zanimati što je zajedničko našoj pjevačici, fotografu, voditeljici i glumici? Svi oni u slobodno vrijeme, neki ozbiljnije, a neki tek toliko, iz gušta, dizajniraju, preuređuju i izrađuju namještaj!

image
Ana-Marija Percaić
Ivan Posavec

Možete li pretpostaviti o kome je riječ?

Od ostalih tema izdvojit ćemo i fotoeditorijal u kojem predlažemo kako servirati osvježavajuća pića idealna za ove vruće dane. Tu su i omiljeni kutak u stanu splitske balerine Maje Lončar, savjeti o uređenju dječje sobe...

image
Savjeti o uređenju dječje sobe
Hausmann, José-luis

Ne želimo otkriti baš sve, požurite po svoj primjerak najčitanijeg magazina o arhitekturi, dizajnu, stanovanju i lijepim životnim temama u Hrvatskojj, ali i cijeloj regiji!

image
Villa Vento kod Zadra
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:27