Tinejdžerska soba iz snova

NOVI BROJ MAGAZINA D&D-a POTRAŽITE NA KIOSCIMA

Vrhunac ljeta je na izmaku, no još je dugih mjesec dana pred nama za uživanje u suncu i ljetu: oni koji su se vratili s godišnjeg odmora koriste vikende za brzinsko punjenje baterija i pripremaju se za nadolazeće poslovne i obiteljske obveze, neki se upravo brčkaju u moru, a neki tek kreću put Jadrana. Kojoj god skupini pripadate, ovomjesečni D&D broj nudi pregršt tema za jedne, druge i treće.

Prije svega, prikupili smo ideje kako unijeti morske motive u svoj dom, a posjetili smo i moderan apartman na Korčuli te rustikalnu kamenu kuću u Privlaci kraj Zadra.

U našoj redakciji vlada pravi "baby boom", ali smo se zbog brojnih obitelji koje ulaze u uzbudljivo razdoblje kada dijete prelazi iz dječje u tinejdžersku dob, pozabavili tom temom. Tada se njihovi prioriteti mijenjaju, a treba im kvalitetno okruženje koje će ih motivirati na učenje i kreativno izražavanje. Upravo time bavimo se u temi broja i na 10-ak stranica donosimo savjete o uređenju tinejdžerske sobe.

Tu su i naše ostale rubrike. Veliki fotoeditorijal inspiriran je Divljim zapadom - zahvaljujemo tvrtki Megaprint koja nam je isprintala zidnu tapetu s motivom kauboja, a urbana vrtlarka ovaj put pokazuje kako napraviti vrt naopačke. Sve pohvale, kritike, savjete, ideje i prijedloge šaljite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Facebook profil D&D - Dom i dizajn, a čitajte nas i na www.domidizajn.hr.

Vole vas cure iz D&D-a!:-)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:45