BOŽIĆ 2019.

Novi trendovi ukrašavanja uočeni na Etsyju

 

Iako je lišće tek počelo padati, blagdansko se raspoloženje već osjeća u zraku. Mnogi će ukrašavanje doma za Božić ostaviti za prosinac, no, ima i onih koji razmišljaju unaprijed, što nikako nije loše, s obzirom na to da najbolji ukrasi uvijek nestanu u hipu. Osim toga, bolje je sve pripremiti unaprijed i izbjeći stres kupovine u posljednjem trenutku, ako nas pitate.

Izgleda da je Etsy na istoj valnoj duljini. Naime, nedavno je na svojim službenim stranicama popularna on-line trgovina objavila svoje izvješće o blagdanskim trendovima za 2019., prepuno ideja za sve one koji su u potrazi za novim inspirativnim ukrasima ove godine. Izbor je opsežan, a u nastavku saznajte koji su trenutno najpopularniji stilovi ukrašavanja.

1. NEKA BUDE NEON

Vrijeme je da istaknete svoj dom - doslovno. Jedan od najvećih trendova u usponu je korištenje neonskih tonova inspiriranih gradskim svjetlima i plakatima. Do sada je bilo više od 1,3 milijuna pretraživanja vezanih uz "neon" na Etsyju.

2. DEKORACIJE INSPIRIRANE HRANOM

Navikli smo da uz blagdane dolazi i beskrajna količina hrane. I nismo sami. Ove godine, kupci mogu ukrasiti svoje domove najdražim namirnicama. Tražite li svježe inspiraciju za vaše ukrase, ove je godine porasla potražnja za tacosom, krafnama i avokadom.

3. MODERNI RUSTIKALNI UKRASI

Rustikalne su dekoracije oduvijek bile sinonim za blagdane. Do sada su pretraživanja vezana s "modernim rustikalnim dekoracijama" zabilježila porast od 142%, s više od 7,7 milijuna pretraživanja. Na Etsyju predviđaju da će moderni rustikalni ukrasi ove zime biti veliki hit.

4. MIR NA ZEMLJI

Svi se mi trudimo širiti ljubav u vrijeme Božića, a kupci su prema Etsy izvještaju ove godine posebno naklonjeni simbolima mira. Golubovi i maslinove grančice postaju sve popularniji s preko 326.000 pretraživanja.

5. PERSONALIZIRANA ZABAVA

Kupci u vrijeme blagdana vole posjećivati Etsy stranicu zbog jedinstvenih i personaliziranih artikala koje ne mogu naći nigdje drugdje. Stoga kreativci i brendovi svake godine stvaraju nove zanimljive dekoracije, koje se jednostavno mogu prilagoditi gostima kako bi se osjećali kao kod kuće. Pretraživanja vezana uz "prilagodljive party dekoracije" u ovoj su godini, do sada porasle za 19%, a "personalizirani dekor" je prikupio preko 189.000 pregleda samo na Etsyju.

6. BOHO

Ručno izrađene dekoracije za dom sve su popularnije, osobito stil inspiriran 70-im godinama prošlog stoljeća.

U nastavku vam donosimo naš izbor trendi blagdanskih ukrasa.

Ukras kaktus, mjed

Vijenac od eukaliptusa i pamuka

Ukras od vunice

Geometrijski papirnati ukrasi

Rustikalni božićni ukrasi

Drvene jelke za poklone

Suvremeno božićno drvce

Vintage auti

Izvor: Domino

Foto: Etsy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:21