Ilustracije koje svijetle u mraku

NOVITETI BRENDA DILEMMA POSTERS Ilustrirani posteri posvećeni znanstvenicima

Glavne zvijezde ovog projekta su Marie Curie, Nikola Tesla i Albert Einstein

Za ovaj projekt kažu da im je najdraži koji su dosad napravili. Ekipa iz poznatog domaćeg brenda Dilemma Postersa predstavila je ilustracije posvećene znanstvenicima koje svijetle u mraku.

Na dnevnom svjetlu to su super ilustrirani posteri Nikole Tesle, Marie Curie i Alberta Einsteina, no kad padne mrak i prostorom zavlada tama, oni pokažu svoju čaroliju. Njihovi portreti na posterima pretvore se u stilizirane prikaze munja, atoma i radioaktivnosti. Svijetle u mraku!

Ovim su projektom, ističu, htjeli reći hvala znanstvenicima čija su postignuća promijenila svijet. Nadaju se da će inspirirati mlade sanjare da ostvaruju svoje ideje, postanu buntovnici ispred svog vremena, budu autentični u svijetu koji veliča površnost. A namijenjeni su svima koji cijene znanost i znanje. Začetnik ideje i autor ilustracija je dizajner Ivan Dilberović, inače jedan od začetnika brenda Dilemma Posters.

Ilustracije znanstvenika koje svijetle u mraku mogu se naručiti putem Dilemma Posters online trgovine. Dimenzija ilustracija je 30 x 40 cm, mogu se naručiti s okvirom ili bez njega, a cijene se kreću od 160 do 240 kuna. Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske.

Dilemma Posters nedavno je postala prva platforma koja okuplja ilustratore, dizajnere i umjetnike iz Hrvatske te po pristupačnim cijenama prodaje njihove radove. Cilj je približiti umjetnost širem broju ljudi, potaknuti ljude da podržavaju i kupuju radove lokalnih umjetnika, no i dalje zadržati imidž lifestyle brenda s pristupačnim cijenama. Proizvodnja svih proizvoda odvija se u Hrvatskoj, a proizvodi su dostupni i na inozemnom tržištu te se njihovi radovi prodaju u najvećoj američkoj online trgovini za uređenje interijera Wayfairu te Project Nurseryju, koji je specijaliziran za opremanje dječjih soba.

Više na: dilemmaposters.com

Foto: Dilemma Posters

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:14