MADE IN CROATIA

Novosti iz domaće radionice: Didaktičke igračke za nezaboravan Uskrs koje klinci obožavaju

 My Green Home
Ina Štukar Marković iz brenda My Green Home osmislila je proizvode za male i velike inspirirane blagdanima koji stižu

Iz radionice domaćeg brenda My Green Home stigle su preslatke igračke i dekoracije uskrsne tematike. Ina Štukar Marković, osnivačica brenda, već nam je poznata po drvenim personaliziranim dječjim igračkama i dekorativnim predmetima za dom, a osim toga, radi drvene autiće, slagalice, memory igre, aktivne kocke za igru, drvca pričalice...

image
My Green Home
image
My Green Home

Uskrsni asortiman sastoji se od divnih didaktičkih igračaka, kao što su Balansirajuća koka, memory igra sa zečićima i Kuglajuće obitelji Zec te od dekorativnih predmeta za dom: drvenih kokica i jaja, držača za jaja u obliku koka i drvenih zečića personaliziranih tekstom po želji.

image
My Green Home

MEMORY IGRA ZEČIĆI

Set se sastoji od 20 drvaca, tj. deset parova zečića koje treba zapamtiti i pronaći po različitim bojama ušiju.

image
My Green Home

BALANSIRAJUĆA KOKA

Igra kojom se vježba koordinacija, strpljenje te osjećaj ravnoteže! Pravila su jednostavna - pokušajte na koku stavili što više jaja da se ne sruše! Balansirajuća drvena slagalica je dimenzija 180x140x28 mm, a u setu je koka, dva oblaka, jedno sunce, dva veća jaja i pet manjih.

image
My Green Home

KUGLAJUĆA OBITELJ ZEC

Igra kuglanja postala je zahtjevnija jer su zečići izrađeni malo nestabilnijima tako da će djeca morati biti prilično strpljiva da ih uopće poslože za igru. Odlična vježba za male prstiće i pametne glavice! Obitelj Zec, drveni set za kuglanje, dimenzija je od 70 do 110 mm. U setu je šest zečića raznih veličina i jedna kugla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:28