OBJEKT ŽUDNJE

Novosti iz Hobby Hižice

Ručno izrađen notes My Story za klasičare i vječne romantičare

Sve je nekako krenulo spontano. Bio je to za mene mali odmak od drva, namještaja i interijera kojima sam svakodnevno okružena. Obožavam pisati, zapisivati i totalni sam klasičar i romantičar po tom pitanju.

Uvijek sam za sebe izrađivala notese, dnevnike i slično. S vremenom mi je sve više prijatelja i dragih ljudi počelo govoriti kako bi ih rado kupili kada bi to bilo moguće te su me tako potaknuli da krenem u masovniju izradu, priča nam Sanja Tot, vlasnica specijalizirane trgovine Hobby Hižica u Varaždinu u kojoj možete kupiti sve što vam je potrebno za vaš omiljeni hobi.

Svojim notesima Sanja je dala intimno ime - My Story, a posebni su, kaže, po mnogočemu. Prije svega, zbog tehnike izrade i materijala od kojih su izrađeni. Naime, uvezani su tehnikom ručnog šivanja, a svaki notes je unikatan upravo zbog svojih korica koje Sanja, jednu po jednu, ručno uređuje. Posebnost je naglašena i smeđom bojom papira koja im daje notu retra.

- Moj notes zamislila sam tako da može biti svašta: dnevnik, knjiga ciljeva, knjiga ideja, knjiga planova, kuharica u koju ćete zapisivati recepte, fotoalbum... Iz iskustva mogu potvrditi da misao ili cilj koji zapišemo lakše ostvarimo i svestranije proživimo, a upravo je to ono što me inspiriralo za izradu mojih notesa - kaže Sanja Tot i dodaje kako pri dizajniranju stranica inspiraciju pronalazi svuda oko sebe. Obožava kombinaciju crne i zlatne, crne i srebrne, ali odvažit će se i za izradu nekih drugačijih boja korica.

- Notesi My Story namijenjeni su svima koji još uvijek vole olovku i papir, namijenjeni su ženama i muškarcima koji vole sebe i vole odvojiti vrijeme za sebe jer pisanjem upravo to i radimo: uzimamo vrijeme za sebe - ističe kreativka. Cijena notesa iznosi 140 kuna, a mogu se naručiti na www.hobbyhizica.com.

Foto: Željko Hajdinjak/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:51