Elegantne prostirke za plažu

OBJEKT ŽUDNJE Foute brenda Les Alizés iz Rovinja

Od čistog pamuka ručno ih izrađuju obrtnici u Tunisu

Vrijeme je da u svoj look za plažu unesete dozu elegancije, a u tome će vam pomoći foute brenda Les Alizés. Ovaj tradicionalni tuniski proizvod, za koji legenda kaže da potječe iz košare arapskih trgovaca s Puta svile, zapravo je zgodan komad pamučnog platna kojim se možete ogrnuti na plaži ili u sauni jer izvrsno upija vlagu i brzo se suši.

Bogatim izborom boja i uzoraka može poslužiti i kao prekrivač kauča ili kreveta, stolnjak, zavjesa ili dekor, ručnik, prostirka na pikniku ili kao modni detalj koji upotpunjuje vašu odjevnu kombinaciju.
- Tuniski obrtnici rade foute od čistog pamuka u svojim radionicama. Pere se u perilici i otporna je na brojna pranja, ne gubi boju na suncu te je praktična i lagana - pojasnila je Samantha Rocco koja stoji iza brenda Les Alizés te je ovaj praktičan proizvod odlučila donijeti u naše krajeve.

Cijena jedne foute kreće se od 190 do 250 kuna, a moguće je personalizirati ih imenom ili logom te naručiti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Foto: Les Alizés

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:56