Objekt žudnje: Novi hladnjak iz LG-ja

Ovo je trenutno najmoderniji hladnjak na tržištu

LG Electronics (LG) nedavno je na sajmu CES u Las Vegasu službeno predstavio svoju novu liniju proizvoda LG SIGNATURE koja objedinjava najbolje od tvrtkine tehnologije i dizajna pod jednim imenom. Linija inicijalno uključuje napredni 4K OLED TV s HDR podrškom, unaprijeđenu perilicu rublja TWIN Wash™, najmoderniji Door-in-Door™ hladnjak, futuristički hibridni pročišćivač zraka, dvostruku pećnicu bogatu značajkama te najsuvremeniju TurboSteam™ perilicu posuđa. A upravo je LG-ov hladnjak ono što je izazvalo najveće oduševljenje posjetitelja na sajmu u Las Vegasu.

– Kao dokaz inovativnog duha, LG je otišao korak naprijed jer je svom nagrađivanom dizajnu Door-in-Door™ dodao značajku Knock on Door-in-Door kojom inače neprozirni pretinac vrata u vratima postaje proziran jednostavnim kucanjem. Tako transparentna površina omogućava korisnicima da provire u hladnjak bez otvaranja vrata, što osigurava značajne uštede energije ograničavanjem gubitka hladnog zraka. Još inovativnija značajka je Auto Door Open kojom se automatski otvaraju vrata kad se pojedinac približi hladnjaku pa mu je brz pristup moguć čak i kad su ruke pune namirnica – objasnili su iz LG-ja.

Ovaj hladnjak opremljen je LG-jevim inverterskim linearnim kompresorom koji automatski prilagođava svoj kapacitet hlađenja na temelju opterećenja, generira manje unutarnjeg trenja zbog svog jedinstvenog dizajna, a tu je i 10-godišnje jamstvo.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:10