glazba u kupaonici

OBJEKT ŽUDNJE Zvučnik Aquatunes

Uživajte u omiljenoj glazbi dok se tuširate

Tvrtke Grohe i Philips Sound predstavljaju pravu poslasticu za sve koji žele hedonistički uživati u svojem domu. Riječ je o vodootpornom Bluetooth zvučniku Aquatunes, koji omogućuje da se u svojem tušu ili kupaonici prepustite uživanju u glazbi visoke zvučne kvalitete.

Zvučnik jednostavno uparite sa svojim pametnim telefonom ili tabletom i slušajte omiljenu glazbu, radijsku stanicu ili bilo koji drugi zvučni zapis. Ovaj proizvod iz temelja je osmišljen kao dodatak za vašu kupaonicu koji izvrsno zvuči i lijepo izgleda. Aquatunes je jednostavan koliko i domišljat. Zahvaljujući obliku osmišljenom u Grohe Design Studiju, zvučnik ne zauzima mjesto na polici; jednostavno postavite njegov držač izravno na vodilicu tuša, učvrstite ga na mjestu i uključite te uživajte u glazbi.


Organski, zaobljeni oblik zvučnika sličan je najpopularnijim ručnim tuševima brenda. Zvučnik je lako povezati na način da se upari s bilo kojim pametnim telefonom, tabletom ili drugim uređajem koji podržava Bluetooth vezu. Zahvaljujući dometu do 10 metara uređaj za reprodukciju može se jednostavno držati na sigurnom i suhom mjestu. Zvučnik je označen oznakom CE i 100 % je vodootporan, pa bez problema može podnijeti ne samo mlaz vode, nego i pad s visine do 1,5 metara.


Isto tako, zbog držača koji ne klizi, bežični se zvučnik može upotrebljavati na svim vodilicama tuša s promjerom između 20 i 25 milimetara. To znači da se može sigurno pričvrstiti na 70 posto svih vodilica tuša, a prikladan je i za druga mjesta. Za punjenje baterije Aquatunes jednostavno uklonite s vodilice tuša i postavite ga na njegovu praktičnu jedinicu za punjenje. Višenamjensko postolje služi i kao držač za zvučnik, što znači da možete nastaviti uživati u glazbi dok se puni baterija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 17:26