SIVA KAO PUN POGODAK

Očaravajući sivi podovi koji pristaju svakom stilu uređenja

Evo zašto sa sivom bojom u interijerima nikad ne možete pogriješiti...

Siva je savršena boja - bezvremenska, klasična i s mnogo divnih nijansi, može se uklopiti u bilo koju sobu i tako odgovarati bilo kojem stilu uređenja. Možete pronaći odgovarajuće sive podove modernog, minimalističkog, rustikalnog ili bilo kojeg drugog dizajna te će svaki od njih izgledati sjajno u vašem domu.

Osim toga, sivi podovi jednostavni su za održavanje, a bilo kakve ogrebotine i mrlje neće 'upadati' u oči na sivoj podlozi kao što bi to bilo na primjer na poliranim crnim podovima.Kako bismo vas inspirirali, pronašli smo najljepše interijere sa sivim podovima.

Iako sami po sebi nisu previše upadljivi, sivi podovi svejedno će nježno istaknuti dekor u prostoru i učiniti ga da izgleda prozračno. Pri samom odabiru sivih podova možete biti izuzetno kreativni, pa tako birati između pločica, drva, betona i kamena.

Unatoč 'popularnom' mišljenju, sivi nisu rezervirani samo za skandinavski ili minimalistički stil uređenja doma. Upravo suprotno, oni podjednako dobro izgledaju i u interijeru baziranom na rustikalnim, shabby chic ili industrijskim elementima.

Siva sigurno nije dosadna boja u interijeru i dolazi u zaista velikom broju različitih zanimljivih nijansi među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. To nije sve, sive podove možete koristiti u kombinaciji sa zanimljivim materijalima kao što su krzno, baršun ili vuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 22:38