10 godina poslovanja

„Od arhitekture do doživljaja“ – izložba povodom prvih 10 godina Brigade u Galeriji HDD-a

 Brigada
Izložba će u Galeriji HDD-a u Boškovićevoj 18 u Zagrebu biti otvorena od 7. listopada do 21. listopada 2021.

U Galeriji Hrvatskog dizajnerskog društva u Zagrebu, u četvrtak 7. listopada, otvara se izložba pod nazivom „Od arhitekture do doživljaja“, kojom zagrebačka Brigada zaokružuje prvih 10 godina uspješnog poslovanja.

Umjesto klasičnog prikaza uspješnih i nagrađivanih projekata plakatima i projekcijama, Brigada je s posjetiteljima izložbe odlučila podijeliti doživljaj, jer je upravo stvaranje jedinstvenog prostornog doživljaja ono čemu teže u svom radu. Stoga će, ovim povodom, postojećem prostoru HDD-a dati potpuno novi izgled te mijenjajući prostor, posebnom vizualnom i zvučnom kulisom stvarati doživljaj igrajući se zvukom i bojama.

image
Brigada

„Različitim materijalima i medijima želimo uvesti posjetitelje u naš svijet organiziranog kreativnog kaosa te nekonvencionalnim pristupom prikazati taj svijet što autentičnije. Ponosni smo što su u stvaranju ove izložbe sudjelovali i naši brojni bivši kolege, koji su također uvelike doprinijeli rastu i razvoju u proteklih deset godina“, istaknuo je Damjan Geber, osnivač i direktor Brigade.

U interaktivnom dijelu, posjetitelji će imati priliku i sudjelovati u stvaranju video priče koja će upotpuniti ovu, po svemu, drugačiju izložbu.

Izložba će u Galeriji HDD-a u Boškovićevoj 18 u Zagrebu biti otvorena od 7. listopada do 21. listopada 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 12:48