Lauba

Od fotografija do apstrakcija: Opremite svoj dom umjetninama na Boutique Art Fairu Nesvrstani

 Lauba- Kuća za ljude i umjetnost
Najveći prodajni summit suvremene umjetnosti u regiji održat će se i ove godine od 17. do 20. lipnja

Lauba- Kuća za ljude i umjetnost podiže art na drugu dimenziju i približava je svima vama koji ste u potražnji za slikom koja bi unijela onaj očaravajući dojam u prostorije vašeg doma, a time istovremeno podržali umjetnike na sceni.

Osim što donose pregršt atrakcija za ljubitelje umjetnina, Boutique Art Fair Nesvrstani ujedno je i glazbeni spektakl u čijem fantastičnim programu možete uživati kroz sva četiri dana.

Na ovom sajmu možete kupiti radove umjetnika poput Duje Jurića i Edite Schubert, koji predstavljaju ključna mjesta u suvremenoj hrvatskoj umjetnosti 20. stoljeća, a čija djela krase Vilu Zagorje, službenu predsjedničku rezidenciju.

image
Umjetničko djelo: Duje Jurić
Vanja Šolin

Kao posebnu atrakciju za kolekcionare i one koji to tek žele poslati, Lauba će predstaviti sjajne grafike – osobito nas zanimaju rijetke grafike velikog umjetnika Ivana Kožarića, koji bi ove godine proslavio svoj 100. rođendan. U znaku toga, Lauba će po vrlo povoljnim cijenama ponuditi njegove grafike koje u vaš dom mogu unijeti šarm i duhovitost.

image
Julije Knifer

U ponudi ćete pronaći i grafike Julija Knifera koje je umjetnik razmjenjivao s poznatim gorgonašem, Miljenkom Horvatom.

image
Fedor Fischer

Od fotografija do apstrakcija – djela umjetnika poput Federa Fischera kojeg zastupa austrijska galerija AAC International u interijere unose upečatljivost i atmosferu koja će podići cijelu prostoriju.

image
Boris Bućan

Ako ste ipak ljubitelj urbanih interijera, na Nesvrstanima ćete pronaći različite plakate koje predstavlja galerija Beck – poput klasika Borisa Bućana, Ivana Picelja i Zvonimira Faista.

image
Umjetničko djelo: Arjan Pregl
ANDREJ PEUNIK

Uzbudljivu slovensku scenu suvremene umjetnosti bolje možete upoznati kroz ponudu Galerije Y koja dolazi iz Ljubljane. Na ovogodišnje izdanje Nesvrstanih donosi fantastična djela Arjana Pregla, Saše Vrabiča i Tine Dobrajc koja će odlično funkcionirati u vašim interijerima.

image
Martina Grlić

Osim stranih i domaćih galerija, na Nesvrstanima ćete moći priskrbiti i radove 20 samostalnih umjetnika na koje biste trebali obratiti pozornost.

Glazbenim programom sve će pratiti bendovi Kensington Lima, Rolo i Koala Voice, a kroz dan Hrvatska Funk delegacija, stoga rezervirajte 17. – 20. 6., pronađite umjetničko djelo koje nosite doma i ne prepustite ovaj umjetničko – glazbeni spektakl.

Ulaz je za sve koncerte besplatan. Više informacija potražite na: www.nesvrstani.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 08:07