video tutorijal

Od stare automobilske gume napravila je nešto savršeno! Pogledajte!

 Printscreen/Instagram/ameldecorr

O našem domu i njegovoj energiji dovoljno govori namještaj kojim ga opremamo. Dok neki vole luksuz i raskoš pa biraju stilske fotelje i stoliće, drugi se okreću jednostavnijim rješenjima i vole uživati ​​u minimalizmu, praktičnim detaljima i udobnosti.Oni koji vole eksperimentirati, a skloni su i kreativnim akcijama, znaju da nema ništa bolje od alata koji je spreman za realizaciju ideje. Kreativnost i inventivnost lako dolaze do izražaja ako imamo točnu ideju i način kako je realizirati.

Ako ste razmišljali o osvježenju dnevnog boravka ili terase, samo jedan komad namještaja može im dati potpuno drugačiji izgled. Dobra vijest je da ne morate obilaziti trgovine namještajem – bit će dovoljno da pustite mašti na volju i od stare automobilske gume napravite stolić. U tome će vam pomoći svestrana mlada dama koja je u videu pokazala kako napraviti inovativan i luksuzan stolić za dnevni boravak ili terasu.

Pogledajte video!

U videu podijeljenom na Instagramu, žena je prethodno pripremila gumu tako što ju je temeljito oprala i obrisala, a zatim ubacila lavor neutralne ružičaste boje. Zatim je uzela uže koje je omotala oko gume i zalijepila ga, a zatim se pobrinula za noge, pričvrstivši četiri letvice. Na kraju je prešla na dekorativni dio pa je u umivaonik umetnula tkaninu od tila na koju je posložila ružice, prenosi Srećna Republika.

Na kraju je sve obložila okruglim staklom i napravila stol kao iz bajke. Poput remek-djela, stolić za kavu zasvijetlio je navečer u potpuno romantičnom stilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 08:45