Oda audiokazetama!

Dobrodošle natrag!

Dobre, stare audio kazete…Kako smo ih samo olovkama vrtili, popravljali i kako smo samo gledali koliko je još ostalo dok se ne prevrte do samog početka. Ili samog kraja…A da ne spominjemo koliko je iz današnje perspektive bilo slatko ‘gađati’ hoćemo li dobro naciljati traku na sam početak željene pjesme. Vrijeme ide, tehnologija se nezaustavljivo razvija i audio kazete već odavno nisu u upotrebi. No, to nikako ne znači da smo ih zaboravili. A ne, ne. One su posebno inspirativne za dizajnere što dokazuje i komad namještaja koji vam danas predstavljamo.

Dakle, upoznajte Cassette Tape Chair tj. stolac koji je napravljen od desetak različitih audio kazeta. Osnova mu je napravljena od drva ili čelika (ovisno o modelu), a za njega je na jednom kraju pričvršćen i walkman.

Aaaaa također dobri, stari walkman… Dizajn potpisuje studio OOO My Design koji je za ovaj svoj proizvod rekao kako je riječ o nostalgičnom stolcu koji će se sasvim sigurno svidjeti ekipi koja i dalje uživa slušati Elvisa Presleyja, Madonnu, ABBU, New Wave… i to sve na audio kazetama!

– To su sve izvođači uz koje smo odrasli, slušajući njihove pjesme na walkmanu. Nostalgičan-kazeta stolac oda je svim generacijama koje su tako provodile svoju mladost – rekli su iz OOO My Design studija. Iako mi nismo baš sigurni, dizajneri kažu kako je ovaj stolac udoban za sjedenje i kako je jako izdržljiv. Navodno može izdržati masu od 120 kg. Više informacija potražite na http://ooomydesign.bigcartel.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 14:48