SPREMNI ZA PLANIRANJE

Odabrali smo 9 najljepših detalja iz Stradivariusove kolekcije uredskog pribora

Ljubav na prvo scrollanje je ono što se dogodilo kada smo prvi put zavirili u odjeljak uredskog pribora na Stradivariusovoj web stranici.

Svi pravi obožavatelji lijepih bilježnica, pernica, planera i ostalih sitnica koje se nekako vežu uz školske dane, znaju da opsesija za takvim stvarima jednostavno nikada ne prestaje. Nebitno jesu li školski ili akademski dani pred nama ili iza nas, uvijek ćemo pronaći razlog za novi detalj na našim radnim stolovima i u našim torbama.

Ove nas je godine definitivno oduševila Stradivariusova kolekcija uredskog pribora koja se sastoji od zanimljivih modela planera, pernica i lijepih bilježnica. Kako ne bi sve ostalo samo na planiranju obaveza, Stradivarius nas svojom kolekcijom podsjeća da je jednako važno isplanirati slobodno vrijeme za uživanje. Stoga su u svoju kolekciju uvrstili i albume za fotografije te simpatične omote za putovnice. Osim toga, važno je spomenuti da je dio bilježnica napravljen od recikliranog papira, zbog čega su nam se još i više svidjele.

Tu su i još neki detalji kojima nismo mogli odoljeti, kao što su spajalice za papire, vesele samoljepljive trake za ukrašavanje planera, stolni kalendari, magneti, obrasci za tjedne planere...

Uz motivacijske citate s planera i bilježnica predivnih uzoraka, albume za fotografije i omote za putovnice teško je ne veseliti se svim nadolazećim obavezama, druženjima i putovanjima. U nastavku vam donosimo naših devet favorita iz kolekcije.

Foto: Stradivarius

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 19:24