SLATKO I PLIŠANO

Odličan poklon za neko dijete, ali i za dijete u vama... Osmišljeno i sašiveno u Bjelovaru, može se naručiti online

 Male stvari Bjelovar
Malle stvari Design svoje proizvode uvijek prilagođava željama kupaca, tako da su brojni njihovi radovi personalizirani

Zadnjih mjeseci svi su imali više vremena, pa su svojoj kreativnosti pustili na volju. Svi su stalno isticali da je to vrijeme idealno da se nauči nešto novo, no ekipa iz Male stvari Designa u Bjelovaru to je vrijeme iskoristila kako bi radila ono što najbolje zna - šivala. Stvarali su nove stvari, primali narudžbe, slali ih diljem zemlje.

Jedna od tih novih stvari jest i ova simpatična vreća koja će se, nema sumnje, svidjeti djeci. U njoj se nalaze lutke majmuna i dinosaura, jastuk u obliku zvijezde, a u paketu su i zastavice. Cijena paketa iznosi 387 kuna, al može se sve to kupiti i odvojeno. Uz to, mali kreativni tim iz Bjelovara kupcima je ponudio da kombiniraju boje po želji, a uz to se svaki proizvod može personalizirati tako da se doda i ime budućeg vlasnika.

image
Male stvari Bjelovar

Zgodan poklon za vaše dijete ili dijete u vama, ovisi kome želite ugoditi. Košara bi se, naime, zgodno uklopila i u stan u kojem nema djece, ali se želi postići razigrani ugođaj. Košara i svi predmeti u njoj izrađeni su od pamučnog platna. Može se kupiti u trgovini Male stvari Design u Bjelovaru ili naručiti putem njihove stranice na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:05